Overstappen van Rodeo software naar Gripp

 • Gratis datamigratie van Rodeo naar Gripp
 • Binnen één dag van start
 • Gegarandeerd zekerheid: Gripp is een Exact company
Stel al je vragen tijdens een vrijblijvende kennismaking

Grip op je processen

Ben je op zoek naar een alternatief voor Rodeo software? Als bureau dat sterk stuurt op data, is het cruciaal om te werken met betrouwbare data. Alleen zo kun je op het juiste moment ingrijpen en bijsturen wanneer nodig. Met Gripp kun je volledig vertrouwen op je data. Samenwerken in Gripp betekent dat jouw gehele werkproces op een centrale plek plaatsvindt. Hierdoor heeft iedereen toegang tot dezelfde cijfers, voorkom je dubbel werk en is informatie altijd snel beschikbaar voor de juiste personen. Bovendien kunnen veel processen geautomatiseerd worden, waardoor je nog meer tijd overhoudt voor klanten, innovatie en ontwikkeling.

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Maak met gemak professionele offertes. In de offerte kun je per item aangeven of de werkzaamheden op basis van een vast bedrag, begroting of nacalculatie moeten gebeuren, zodat jij en je klant precies weten wat de afspraken zijn.
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een hand omdraai. Zie precies waar je werkuren heen gaan en hoeveel tijd er naar projecten gaan.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Blijf bovenop al je facturen. Administratief belangrijk en zorgt ook voor een goede cash flow. Wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Zie precies waar je omzet vandaan komt, wie er verantwoordelijk is en de slagingskans van offertes. Gripp biedt ook de mogelijkheid deze data te visualiseren en om forecasts te maken gebaseerd op huidige data.

Dit zeggen bureaus over Gripp

Met Gripp hebben we de hele keten in één pakket. Dat werkt heel prettig.

Victor Ribot

Managing Director bij Happy Horizon

Victor Ribot Managing director bij Happy Horizon
Manon van Dijk Projectmanager bij bureau Zuid
Jasper Verbunt CEO bij Redkiwi
Werkgroepsessies

Overstappen naar Gripp

Overstappen van Rodeo software naar Gripp zorgt ervoor dat je snel weer werkt in een betrouwbaar systeem. Voor veel bureaus klinkt overstappen als een langdurig proces vol obstakels, begrijpelijk. Je moet immers het hele bureau weer meekrijgen om te werken in een nieuw systeem. Gelukkig hebben we hier ervaring mee. Dus, hoe ziet een overstapproces naar Gripp er uit?:

Het overstapproces naar Gripp:

 1. Achterlaten van gegevens; we bellen je dezelfde dag om een afspraak te maken.
 2. Online meeting voor bespreking; Tijdens een online meeting bespreken we de huidige uitdagingen van je organisatie en geven we advies over hoe Gripp deze kan oplossen.
 3. Voorstel op maat; Je ontvangt van ons een voorstel op maat met een heldere planning van onboarding tot livegang.
 4. Start van het onboardingsprogramma; Na akkoord starten we je persoonlijke onboarding en kun je ons altijd bereiken voor al je vragen.
 5. Livegang; Je bent live!

Overtuigd? Maak dan vandaag nog kennis met Gripp.

Killer features voor jouw bureau

Duidelijk overzicht op uren en declarabiliteit

Kijk jij naar de juiste cijfers? Met de handige urenweergave zie je in direct overzicht of alle uren gelogd zijn. In de weergave wordt de beschikbaarheid van medewerkers visueel afgezet tegen de geregistreerde uren. Zo zie je snel wie een achterstand heeft met urenregistratie. Gelukkig kun je er dankzij de automatische notificaties op rekenen dat jouw team altijd bij is met urenregistratie. Hierdoor ontvang je altijd een melding als de geregistreerde uren afwijken met jouw standaard beschikbaarheid.

Flexibel plannen, precies zoals jij het wilt

Een project of opdracht bestaat vaak uit meerdere taken. In de planningsmodule van Gripp is het daarom mogelijk om snel taken aan te maken voor alle medewerkers in jouw team. Dankzij de handige kleurcodering wordt het bovendien in een oogopslag duidelijk wat de status is van iedere taak. Het inplannen van taken in de agenda gaat makkelijker dan ooit en biedt veel mogelijkheden om de juiste mensen op het juiste moment aan de juiste taak te laten werken.

Krachtige rapportagemogelijkheden

Heb ik mijn targets gehaald? Hoe staan de prestaties in verhouding tot een andere periodes? Wie is te laat met betalen? Waar zitten mijn klanten? Hoeveel uur is geschreven ten opzichte van de planning? Dit soort vragen zijn bij veel organisaties aan de orde van de dag. Gripp geeft antwoorden. Zo vergelijk je zelf de te definiëren periodes met elkaar op het gebied van klant-omzet, accountmanager-omzet, of inkoop en spiegel dit af tegen vooraf ingestelde targets. Met handige features zoals de kaartfunctie, urenrapportages, ranglijsten en forecasts vind je altijd een antwoord op jouw business vraagstukken.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

 • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
 • Minder fouten, meer werkplezier
 • Sneller en verantwoord groeien
 • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis