Verzilver je inspanningen

Professionele facturen maken

Project klaar? Tijd voor de factuur! Online of per post. Eenmalig of periodiek. In elke valuta. En direct gekoppeld aan je boekhoudpakket. Da’s lekker efficiënt.
  • 100% grip op al je facturen
  • Alle zaken op één plek
  • Administratief waterdicht

Geen omkijken meer naar

Facturen afkomstig van een offerte, opdracht of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog. Met Gripp wordt je altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad. Vervolgens wordt alles bijgehouden en met een enkele druk op de knop heb je alle facturen, herinneringen en aanmaningen verstuurd. Voor nog meer gemak kun je gebruik maken van basis-facturen om een template van veel gemaakte facturen te creëren. Daarna alleen nog even de klantnaam invullen, en klaar!

Contracten & periodieke facturen

In Gripp kun je eenvoudig contracten aanmaken. Bij het instellen van een periode en looptijd worden de facturen vervolgens automatisch klaargezet voor verzending. Ook complexe opdrachten worden op de juiste manier gefactureerd. Een combinatie van opdrachten met een vaste prijs, begroting of op basis van nacalculatie wordt moeiteloos door Gripp verwerkt. In het opdrachtenoverzicht kun je op elk moment de huidige waarde van de opdracht zien. Zo weet je precies waar je aan toe bent en vergeet je nooit meer een factuur aan te maken.

Uitzonderingen? Ook daar is aan gedacht.

Niet iedere factuur is hetzelfde. Een uitzondering op bijvoorbeeld een tarief of adres komt bij veel organisaties regelmatig voor. Uiteraard wil je klantgericht te werk gaan en niet beperkt worden door de mogelijkheden van jouw systeem. Gelukkig kun je dergelijke uitzonderingen eenvoudig invoeren in Gripp. De uitzonderingen worden vervolgens automatisch doorgevoerd bij het opmaken van een factuur. Een echte timesaver!

Facturen Samenvoegen

Minimaliseer het aantal facturen, en dus de administratieve last voor jou en je klant, door het samenvoegen van facturen. Met een druk op de knop neem Gripp je dit werk uit handen!

Een blije boekhouder

Download eenvoudig Excel-bestanden in een formaat geschikt voor tal van boekhoudpakketten. De boekhouder zal blij met je zijn!

Online betalingen via iDeal, Paypal en meer.

Krijg je facturen sneller betaald door gebruik te maken van online betalen. Je klanten kunnen de factuur direct online betalen bij het bekijken ervan. En wanneer de factuur voldaan is, wordt er automatisch een betaling geregistreerd in Gripp.

Betalingen & Automatische incasso's via SEPA

Facturen die middels automatische incasso moeten worden voldaan, kunnen in het nieuwe SEPA-formaat worden gedownload, en worden aangeboden bij alle Nederlandse banken.

Meer Gripp features:

  • Direct overzicht met uitgebreide rapportages
  • Live-koppeling met Exact en Twinfield
  • Al je facturen op zak met de Gripp-app
Kevin van Haare Consultant bij Webton
Met Gripp is handmatig gegevens overkloppen is definitief verleden tijd.

Gripp is meer dan facturatiesoftware alleen...

Van eerste contact tot en met de online factuur. Dit is allemaal te zien in onze grand tour. Bekijk wat je met Gripp nog meer kan.
Doe de tour

Krijg net als 1.800+ bureaus ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp gewoon 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.