Verzilver je inspanningen

Facturatiesoftware

Project afgerond? Tijd om de factuur te maken! Online of per post. Eenmalig of periodiek. En direct gekoppeld aan je boekhoudpakket. Dat is werken op zijn efficiëntst.
  • 100% grip op al je facturen
  • Alle zaken op één plek
  • Administratief waterdicht
Probeer gratis
facturatie_software_gripp

Inzicht & ultiem gemak

Facturen afkomstig van een offerte, opdracht of die handmatig is aangemaakt, verlies je nooit meer uit het oog. Met Gripp word je altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatie pad. Vervolgens wordt dit automatisch bijgehouden en met een enkele druk op de knop heb je alle facturen, herinneringen en aanmaningen verstuurd. Voor nog meer gemak maak je gebruik van basis-facturen om een template van veel gemaakte facturen te creëren. Daarna alleen nog even de klantnaam invullen, en klaar!

Contracten & periodieke facturen

In Gripp kun je eenvoudig contracten aanmaken. Bij het instellen van een periode en looptijd worden de facturen vervolgens automatisch klaargezet voor verzending. Ook complexe opdrachten worden op de juiste manier gefactureerd. Een combinatie van opdrachten met een vaste prijs, begroting of op basis van nacalculatie wordt moeiteloos door Gripp verwerkt. In het opdrachtenoverzicht zie je op elk moment de huidige waarde van de opdracht. Zo weet je precies waar je aan toe bent en vergeet je nooit meer een factuur aan te maken.

Uitzonderingen? Ook daar is aan gedacht

Niet iedere factuur is hetzelfde. Een uitzondering op bijvoorbeeld een tarief of adres komt regelmatig voor. Uiteraard wil je klantgericht te werk gaan en niet beperkt worden door de mogelijkheden van jouw systeem. Gelukkig kun je dergelijke uitzonderingen eenvoudig invoeren in het facturatieprogramma van Gripp. De uitzonderingen worden vervolgens automatisch doorgevoerd bij het opmaken van een factuur. Een echte time saver!

Facturen samenvoegen

Minimaliseer het aantal facturen en voeg ze samen. Hiermee minimaliseer je de administratieve last voor jou en je klant. Door het samenvoegen van facturen. Met een druk op de knop neemt het facturatieprogramma van Gripp je dit werk uit handen!

Afwijkende betalingstermijnen

Soms wijkt een betalingstermijn af van de gestandaardiseerde termijnen. In Gripp kun je dit per factuur aanpassen. Evenals de begeleidende teksten.

Online betalingen via iDeal, Paypal en meer..

Krijg je facturen sneller betaald door gebruik te maken van online betalen. Je klanten kunnen de factuur direct online betalen wanneer ze deze bekijken. En wanneer de factuur is voldaan, wordt er automatisch een betaling geregistreerd in Gripp.

Betalingen & automatische incasso's via SEPA

Facturen die middels automatische incasso moeten worden voldaan, kunnen in het nieuwe SEPA-formaat worden gedownload en worden aangeboden bij alle Nederlandse banken.

Meer Gripp features:

  • Direct overzicht met uitgebreide rapportages
  • Live-koppeling met Exact en Twinfield
  • Al je facturen op zak met de Gripp-app
Kevin van Haare Consultant bij Webton
Met Gripp is handmatig gegevens overkloppen definitief verleden tijd.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis