Bedrijfssoftware voor adviesbureaus

  • Foutloos en snel factureren
  • Al je relaties in een duidelijk overzicht
  • Direct inzicht in de opbouw van jouw omzet
Geen creditcard nodig. Geen gedoe.

Focus op jouw adviesbureau

Als consultant werk je voornamelijk op projectbasis. Je spreekt concrete resultaten en deliverables af en die wil je natuurlijk scherp in het vizier houden. Met complexe projecten en verschillende klanten kan de bedrijfsvoering al snel veel energie kosten. Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen van geregistreerde uren of het opstellen van offertes. Gripp helpt met de automatisering van administratie en processen en zorgt voor overzicht zodat jij de focus kunt leggen op jouw adviesbureau.

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgd. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier, creëer je de prachtigste documenten!
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een handomdraai, controle houden over je inkoop en gripp houden op de planning. Cruciaal voor iedere dienstverlener, een fluitje van een cent met Gripp.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Facturen, afkomstig van een offerte, opdracht, of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog! Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Gripp geeft je alle mogelijke inzichten die je zoekt. De krachtige rapportages zorgen ervoor dat jij nooit meer beslissingen moet nemen op onderbuikgevoel.

Dit zeggen consultants over Gripp

Met Gripp hebben we een veel beter overzicht over ons bedrijf tot stand gebracht.

Bas Kooijman

Consultant bij bureau Tromp

Bas Kooijman Consultant bij Bureau Tromp
Dhr. Damen Mede-oprichter Adlasz
Pleun Beijsens Partner bij Puurpxl
Werkgroepsessies

Geef Gripp advies

Om te waarborgen dat Gripp de beste keuze is en blijft voor adviesbureaus en consultants houden we regelmatig werkgroepsessies. Tijdens deze sessies nemen we jouw werkwijze in detail door en kijken we samen op welke punten Gripp nog meer een oplossing kan bieden en welke onderdelen nog beter kunnen. Zo weten we bijvoorbeeld dat consultants vaak op basis van “uurtje-factuurtje” werken. Daarom is er een directe koppeling van uren naar facturen zodat je snel en accuraat kunt factureren. Heb je tips, vragen of opmerkingen voor Gripp waardoor onze software volgens jou nog beter zou aansluiten bij adviesbureaus? Laat het ons dan weten!

Killer features voor adviesbureaus

Foutloos en snel factureren

In Gripp kun je eenvoudig contracten aanmaken. Bij het instellen van een periode en looptijd worden de facturen vervolgens automatisch klaargezet voor verzending. Ook complexe opdrachten worden op de juiste manier gefactureerd. Een combinatie van opdrachten met een vaste prijs, begroting of op basis van nacalculatie wordt moeiteloos door Gripp verwerkt. In het opdrachtenoverzicht kun je op elk moment de huidige waarde van de opdracht zien. Zo weet je precies waar je aan toe bent en vergeet je nooit meer een factuur aan te maken.

Altijd op de hoogte van de laatste status

Dankzij de grafische weergave in de handige timeline vanin Gripp zie je terug wanneer een offerte online geopend of geaccepteerd is, wanneer deze is omgezet naar een opdracht en wanneer deze gefactureerd is. Ook kun je eenvoudig notities aanmaken, activiteiten inplannen en e-mails sturen bij relaties, offertes, verkoop- en inkoopopdrachten, taken, verkoop- en inkoopfacturen en contracten. Alles bij de hand. En in de hand.

Direct inzicht in de opbouw van jouw omzet

Met de krachtige omzetrapportage zie je precies waar de meeste omzet vandaan komt. Vervolgens kan er gegroepeerd worden op grootboek, kostenplaats, debiteur of product. De sales monitor toont alle uitgebrachte offertes, opdrachten en facturen in de tijdsperiode die jij kiest. Hierdoor ontstaat niet alleen transparantie in de bron van omzet maar zie je ook direct hoeveel uitgebrachte offertes doorgaan en waar jouw prospects afhaken. Perfect voor het nemen van strategische beslissingen.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis