Inzicht in personeelszaken

HRM software

Het geldt voor veel organisaties, maar met name voor bureaus en zakelijke dienstverleners: mensen zijn jouw kapitaal. Met Gripp HRM beheer je gemakkelijk personeelsdossiers, houd je goed zicht op capaciteit en heb je snel inzicht in verlofsaldi en verzuimcijfers.
  • Eenvoudig verlof aanvragen
  • Snel inzicht in alle verlofsaldi
  • Overzichtelijke verzuimrapportage
Probeer gratis

Verlof aanvragen

Je verlof aanvragen ging nog nooit zo efficiënt! Binnen Gripp is het mogelijk om op verschillende plekken een verlofaanvraag te doen. Zo kun je een widget aanmaken op je dashboard vanuit waar je altijd inzicht hebt in je verlof en vanuit waar je een verlofaanvraag kunt indienen. Of dien hem in via de agenda, ook makkelijk! Je bepaalt zelf of je een week of slechts een paar uur verlof wilt indienen en hoeft dit niet eerst door iemand van personeelszaken te laten doen. Vervolgens krijgt de medewerker met rechten om verlofaanvragen goed te keuren een melding en kan hij of zij de verlofaanvraag accorderen.

Inzicht in alle saldi

Droom je van een week vakantie? Even kijken hoe het staat met je verlofuren. Zowel de medewerker als de persoon die gaat over het goedkeuren van het verlof, hebben direct inzicht in verlofaanvragen en verlofdagen. Bekijk snel of je verlofaanvraag is goedgekeurd en hoeveel uur verlof je nog over hebt dit jaar. Wil je weten of er nog verlofaanvragen openstaan die goedgekeurd moeten worden? Stel dan de widget ‘Goed te keuren verlof’ in op je dashboard en mis nooit meer een aanvraag.

Verzuimrapportage

De HRM module biedt de mogelijkheid inzichten te krijgen in de vorm van een verzuimrapportage. Rapportages kunnen gefilterd worden op medewerkers en afdelingen. De verzuimrapportage geeft niet alleen het percentage aan verzuim weer maar ook wat de kosten hiervan zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om een samenvatting in te zien van medewerkers en het aantal ziekte-uren in een bepaalde periode.

Beheren medewerkers informatie

Maak gemakkelijker medewerkers aan en beheer hun gegevens. De datum van indiensttreding, hun contract maar ook het werkrooster, allemaal op één plek.

Vakantie uren & overuren

Per jaar is het mogelijk om nieuwe beginwaarde van verlofbudgetten en overuren in te stellen. Dit is mogelijk per medewerker indien er afwijkende afspraken zijn gemaakt.

Feestdagen automatisch verrekend

Feestdagen worden in Gripp verrekend met de roosteruren. Zie je bij de planning dat er op een feestdag niet gewerkt wordt? Dan wordt dit automatisch doorberekend en hoeven er minder uren geschreven te worden om de 100% te behalen.

Verlofsoorten makkelijk instellen

Stel het aantal vakantie uren per werknemer in, het aantal uren buitengewoon verlof of juist een opbouw overuren. Opgeteld of afgetrokken, het wordt direct doorberekend in het verlof saldo van medewerkers.

En dan ook nog...

  • Gedetailleerde rapportagemogelijkheden
  • Alle HRM data bij de hand met de Gripp-app
  • 2000+ tevreden klanten
Eric Schellevis Eigenaar bij 2.0 architecten
Gripp scheelt ons op alle vlakken van de administratie tijd.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis