Alle integraties

Exact Online

De koppeling tussen Gripp en Exact Online zorgt ervoor dat iedere specialist kan blijven werken in zijn softwarepakket naar keuze zonder dat er kans is op dataverlies of dat er handmatige handelingen nodig zijn.

Door deze koppeling synchroniseren facturen vanuit Gripp automatisch naar Exact Online. De facturen komen als boekingsregel op de openstaande postenlijst van Exact Online terecht, inclusief een PDF-bestand van de factuur in Gripp. Exact Online koppelt verwerkte betalingen weer terug naar Gripp. Hierdoor blijft de openstaande postenlijst up-to-date en kunnen vanuit Gripp ook herinneringen/aanmaningen verstuurd worden. De administratie wordt gevoerd in Exact Online, de facturen worden verstuurd vanuit Gripp.

Exporteren in het juiste format

Wil je geen gebruik maken van de betaalde live koppeling met Exact Online? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om je data uit Gripp te exporteren naar het juiste format voor Exact Online. Hierdoor kun je met een paar handelingen zelf jouw gegevens importeren.

Wat zijn de kosten?

De Exact Online koppeling is gratis inbegrepen in het Gripp Professional of Premium pakket. Heb je geen Gripp Professional of Premium maar wil je wel gebruik maken van de koppeling? Dan zijn de kosten €10,- per maand.

FAQ

  • Hoe koppel je Gripp aan Exact Online? 

De volledige handleiding over het instellen van de koppeling vind je hier

  • Hoeveel rekeningen kan ik koppelen? 

Per Gripp account kan er maar één boekhoudsysteem worden gekoppeld

  • Werkt de synchronisatie ook met inkoopfacturen?

Het synchroniseren van inkoopfacturen werkt hetzelfde als bij gewone facturen. Ga via Facturen > Inkoop en voer dezelfde stappen uit als bij facturen. Inkoopfacturen met de fase ‘akkoord’ of ‘verwerkt’ gaan mee met de synchronisatie.


Gerelateerde artikelen
Live koppeling met exact online gebruiken
Live koppeling met exact online instellen
Export naar exact online

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis