Bedrijfssoftware voor marketingbureaus

  • Duidelijk overzicht op uren en declarabiliteit
  • Flexibel plannen, precies zoals jij het wilt
  • Krachtige rapportagemogelijkheden
Geen creditcard nodig. Geen gedoe.

Gripp op jouw marketingbureau

Voor marketingbureaus is het geen geheim: alles draait om data. Alleen met data waar je volledig op kunt vertrouwen ben je in staat om in te grijpen op het juiste moment en bij te sturen als dat nodig is. Samenwerken in Gripp betekent dat jouw gehele werkproces op een centrale plek kan plaatsvinden. Hierdoor kijkt iedereen naar dezelfde cijfers, voorkom je dubbel werk en is informatie altijd snel inzichtelijk voor de juiste personen. Veel processen kunnen geautomatiseerd worden waardoor je nog meer tijd over hebt voor klanten, innovatie en ontwikkkeling.

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Maak met gemak professionele offertes. In de offerte kun je per item aangeven of de werkzaamheden op basis van een vast bedrag, begroting of nacalculatie moeten gebeuren, zodat jij en je klant precies weten wat de afspraken zijn.
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een hand omdraai. Zie precies waar je werkuren heen gaan en hoeveel tijd er naar projecten gaan.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Blijf bovenop al je facturen. Administratief belangrijk en zorgt ook voor een goede cash flow. Wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Zie precies waar je omzet vandaan komt, wie er verantwoordelijk is en de slagingskans van offertes. Gripp biedt ook de mogelijkheid deze data te visualiseren en om forecasts te maken gebaseerd op huidige data.

Dit zeggen marketingbureaus over Gripp

Gripp blinkt uit in overzichtelijkheid, de online bedrijfssoftware is heel efficiënt.

Pieter Voogt

Managing Director bij Pauwr

Pieter Voogt Managing director bij Pauwr
Manon van Dijk Projectmanager bij bureau Zuid
Jasper Verbunt CEO bij Redkiwi
Werkgroepsessies

Voor en door marketingbureaus

Om te waarborgen dat Gripp de beste keuze is en blijft voor marketingbureaus houden we regelmatig werkgroepsessies. Tijdens deze sessies nemen we jouw werkwijze in detail door en kijken we samen op welke punten Gripp nog meer een oplossing kan bieden of welke onderdelen nog beter kunnen. Zo weten we bijvoorbeeld dat marketingbureaus regelmatig terugkerende werkzaamheden hebben en vaak werken met abonnementen. Daarom is het in Gripp mogelijk om bijvoorbeeld terugkerende items herhaald in te plannen en kun je bovendien automatisch periodiek factureren. Vanuit het contract kunnen facturen of opdrachten automatisch periodiek worden gegenereerd. Deze periodieke productregels kun je al opnemen in je offerte, dat scheelt je tal van handelingen en een hoop tijd. Heb je tips, vragen of opmerkingen voor Gripp waardoor onze software volgens jou nog beter zou aansluiten bij jouw marketingbureau? Laat het ons dan weten!

Killer features voor marketingbureaus

Duidelijk overzicht op uren en declarabiliteit

Kijk jij naar de juiste cijfers? Met de handige urenweergave zie je in direct overzicht of alle uren gelogd zijn. In de weergave wordt de beschikbaarheid van medewerkers visueel afgezet tegen de geregistreerde uren. Zo zie je snel wie een achterstand heeft met urenregistratie. Gelukkig kun je er dankzij de automatische notificaties op rekenen dat jouw team altijd bij is met urenregistratie. Hierdoor ontvang je altijd een melding als de geregistreerde uren afwijken met jouw standaard beschikbaarheid.

Flexibel plannen, precies zoals jij het wilt

Een project of opdracht bestaat vaak uit meerdere taken. In de planningsmodule van Gripp is het daarom mogelijk om snel taken aan te maken voor alle medewerkers in jouw team. Dankzij de handige kleurcodering wordt het bovendien in een oogopslag duidelijk wat de status is van iedere taak. Het inplannen van taken in de agenda gaat makkelijker dan ooit en biedt veel mogelijkheden om de juiste mensen op het juiste moment aan de juiste taak te laten werken.

Krachtige rapportagemogelijkheden

Heb ik mijn targets gehaald? Hoe staan de prestaties in verhouding tot een andere periodes? Wie is te laat met betalen? Waar zitten mijn klanten? Hoeveel uur is geschreven ten opzichte van de planning? Dit soort vragen zijn bij veel organisaties aan de orde van de dag. Gripp geeft antwoorden. Zo vergelijk je zelf de te definiëren periodes met elkaar op het gebied van klant-omzet, accountmanager-omzet, of inkoop en spiegel dit af tegen vooraf ingestelde targets. Met handige features zoals de kaartfunctie, urenrapportages, ranglijsten en forecasts vind je altijd een antwoord op jouw business vraagstukken.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis