Alle integraties

Leadinfo

Met Leadinfo krijg je een gedetailleerd inzicht in wie je website bezoekt en van hun gedrag op je website. En door Leadinfo te koppelen aan Gripp, wordt het nóg inzichtelijker. Met de koppeling tussen Leadinfo en Gripp kun je bezochte pagina’s van jouw relaties terugzien in de timeline van Gripp. Deze page visits worden automatisch gesynchroniseerd. Daarnaast heb je in de Leadinfo portal de mogelijkheid om het bedrijfsprofiel van een websitebezoeker te koppelen in Gripp met een bestaand bedrijf, of een nieuw bedrijf.

Daarnaast biedt de koppeling een nieuwe feature binnen Gripp waarmee je binnen Gripp Professional de mogelijkheid hebt om scores toe te kennen aan je relaties vanuit Leadinfo of andere tools die de mogelijkheid geven informatie en interacties te verzamelen over potentiële opdrachtgevers. Lead scores kunnen gemakkelijk inzichtelijk worden gemaakt door de onderliggende interacties te bekijken. Interacties worden onderverdeeld binnen groepen zodat je de bron van de interactie zonder moeite terug kunt vinden. Ook kun je filteren op de interacties om zo op een snelle manier kansen te vinden tussen alle leads.

Daarnaast biedt de koppeling tussen Leadinfo en Gripp volgende voordelen:

– Websitebezoekers koppelen aan je bestaande contacten en bedrijven in Gripp

– Nieuwe bedrijven aanmaken in Gripp vanuit Leadinfo

– Bezochte pagina’s op je website direct doorsturen naar Gripp

– Maak deals aan en koppel ze aan het juiste bedrijf in Gripp

– Maak taken aan voor jezelf of voor je collega’s in Gripp

Gerelateerde artikelen & content

Leadinfo koppeling instellen in Gripp

Webinar: Centraliseer je data en verbeter je salesproces Leadinfo x Gripp

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis