Bedrijfssoftware voor communicatiebureaus

  • Iedereen op de hoogte dankzij de krachtige timeline
  • Persoonlijke offertes in jouw huisstijl
  • Altijd overzicht dankzij dashboards en rapportages
Geen creditcard nodig. Geen gedoe.

Gripp op jouw communicatiebureau

Goede communicatie is waar jouw bureau over adviseert. Maar hoe zit het met de financiële communicatie tussen jouw bureau en de klant? De bedrijfssoftware van Gripp helpt jouw bureau om professionele offertes, facturen en contracten te maken. Samenwerken in Gripp betekent dat jouw gehele werkproces op een centrale plek kan plaatsvinden. Hierdoor kijkt iedereen naar dezelfde cijfers en is informatie altijd snel inzichtelijk voor de juiste personen. Overzicht houden is key voor communicatiebureaus en dat is precies waar wij mee helpen.

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgd. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier, creëer je de prachtigste documenten!
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een handomdraai, controle houden over je inkoop en gripp houden op de planning. Cruciaal voor iedere dienstverlener, een fluitje van een cent met Gripp.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Facturen, afkomstig van een offerte, opdracht, of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog! Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Gripp geeft je alle mogelijke inzichten die je zoekt. De krachtige rapportages zorgen ervoor dat jij nooit meer beslissingen moet nemen op onderbuikgevoel.

Dit zeggen communicatiebureaus over Gripp

Gripp onderscheidt zich door altijd uit te gaan van de gebruiker.

Joost van Iperen

Managing Director bij Sowiesohelder

Joost van Iperen Managing Director bij Sowiesohelder
Pleun Beijsens Partner Puurpxl
Maarten Kasanmoerawi Eigenaar VAMedia
Werkgroepsessies

Voor en door communicatie bureaus

Om te waarborgen dat Gripp de beste keuze is en blijft voor communicatiebureaus houden we regelmatig werkgroepsessies. Tijdens deze sessies nemen we jouw werkwijze in detail door en kijken we samen op welke punten Gripp nog meer een oplossing kan bieden of welke onderdelen nog beter kunnen. Zo weten we bijvoorbeeld dat het voor projectmanagers van communicatiebureaus belangrijk is goed overzicht te kunnen houden en alle voortgang op projecten te kunnen monitoren. Daarom bieden we in Gripp uitgebreide rapportages en dashboards aan en vind je snel informatie door gebruik te maken van de custom filters. Heb je tips, vragen of opmerkingen voor Gripp waardoor onze software volgens jou nog beter zou aansluiten bij jouw wensen als architect of ingenieur? Laat het ons dan weten!

Killer features voor communicatiebureaus

Iedereen op de hoogte dankzij de timeline

Dankzij de grafische weergave in de handige timeline vanin Gripp zie je terug wanneer een offerte online geopend of geaccepteerd is, wanneer deze is omgezet naar een opdracht en wanneer deze gefactureerd is. Ook kun je eenvoudig notities aanmaken, activiteiten inplannen en e-mails sturen bij relaties, offertes, verkoop- en inkoopopdrachten, taken, verkoop- en inkoopfacturen en contracten. Alles bij de hand. En in de hand.

Persoonlijke offertes in jouw huisstijl

Hoe persoonlijk wil je het maken? Met Gripp heb je de beschikking over een veelheid van templates om professionele offertes te maken, die helemaal in jouw huisstijl zijn. En zeker zo belangrijk: die naadloos aansluiten bij de verwachtingen van je klant. Daarmee vergroot je de kans op een succesvol offertetraject aanzienlijk!

Altijd overzicht dankzij dashboards en rapportages

Heb ik mijn targets gehaald? Hoe staan de prestaties in verhouding tot een andere periodes? Wie is te laat met betalen? Waar zitten mijn klanten? Hoeveel uur is geschreven ten opzichte van de planning? Dit soort vragen zijn bij veel organisaties aan de orde van de dag. Gripp geeft antwoorden. Zo vergelijk je zelf de te definiëren periodes met elkaar op het gebied van klant-omzet, accountmanager-omzet, of inkoop en spiegel dit af tegen vooraf ingestelde targets. Met handige features zoals de kaartfunctie, urenrapportages, ranglijsten en forecasts vind je altijd een antwoord op jouw business vraagstukken.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis