“Offertes maken tijdrovend? VAMedia ging van anderhalf uur naar één minuut!”

VAMedia is een fullservice-internetbureau met als kernfocus het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van huisstijlen, websites, webwinkels en socialmediastrategieën voor ZZP’ers en MKB. VAMedia onderneemt vanuit Christelijk oogpunt waarbij MVO hoog in het vaandel staat en is gevestigd in Utrecht. Maarten Kasanmoerawi, eigenaar van VAMedia, vertelt hoe Gripp VAMedia helpt om backoffice werkzaamheden zo weinig mogelijk tijd in beslag te laten nemen.

“Soms was ik wel anderhalf uur bezig met een offerte, dat moet je niet willen!”

Dat offertes maken in Excel veel tijd in beslag kan nemen is iets wat Maarten kan bevestigen: “Als je met Excel werkt loop je te klungelen met je factuurnummer, je ordernummer, je datum, noem maar op. Daar was ik gewoon te veel tijd mee bezig, soms was ik wel anderhalf uur, dat moet je niet willen!” Dit is dan ook de reden waarom VAMedia over is gestapt op Gripp: “Met Gripp heb ik nu binnen één minuut een offerte gemaakt.”

“Mijn onzekerheid om over te stappen is achteraf gezien helemaal niet nodig geweest, dit omdat Gripp gewoon super gebruiksvriendelijk is”

Het overstappen op nieuwe bedrijfssoftware gaat vaak gepaard met onzekerheid. Dat was bij VAMedia ook het geval. Maarten vertelt waarom dit onterecht was: “Ik koos in eerste instantie voor Gripp omdat Gripp ook in Utrecht gevestigd is. Als er dan wat zou zijn of ze moesten langskomen dan was dat tenminste snel geregeld. Mijn onzekerheid om over te stappen is achteraf helemaal niet nodig geweest, dit omdat Gripp gewoon super gebruiksvriendelijk is!”

“Gripp heeft mij scherper gemaakt wat betreft openstaande facturen, nu betalen klanten gewoon op tijd”

Naast dat VAMedia Gripp gebruikt voor het sneller maken van offertes, zorgt Gripp er volgens Maarten ook voor dat klanten sneller betalen: “Gripp heeft mij scherper gemaakt wat betreft openstaande facturen, nu betalen klanten gewoon op tijd. Door de melding dat er nog facturen openstaan heb ik ervoor gezorgd dat dit niet meer gebeurt, wat mij enorm veel rust heeft gegeven.”

“Als we onze kwartaalcijfers moeten inleveren vind ik het een hele opluchting dat je met één knop gelijk kan zien wat je kwartaalcijfers zijn, dat vind ik heerlijk”

Aan backoffice werkzaamheden wil Maarten zo weinig mogelijk tijd besteden. Dit is dan ook de reden waarom de managementrapportages van Gripp voor VAMedia dé oplossing zijn, vooral wanneer de kwartaalcijfers moeten worden ingeleverd: “Als we onze kwartaalcijfers moeten inleveren vind ik het een hele opluchting dat je met één knop gelijk kan zien wat je kwartaalcijfers zijn, dat vind ik heerlijk. Gelukkig ben ik er daarnaast ook maar één keer per week mee bezig.”

Meer ervaringen van communicatiebureaus

Gripp onderscheidt zich door altijd uit te gaan van de gebruiker.

Joost van Iperen

Managing director bij Sowiesohelder

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp gewoon 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.