Join the club

Gripp op de zaak

Gripp is opgericht in 2012 en onderneemt met een duidelijke visie: organisaties helpen met inzicht en efficiëntie. Een goed proces moet tijd opleveren, geen tijd kosten. Met behulp van professionele en complete bedrijfssoftware waarmee alle afdelingen binnen een bedrijf centraal kunnen samenwerken maken wij dit mogelijk. Met Gripp voorkom je dubbel werk en zorg je dat iedereen naar dezelfde cijfers kijkt. Bovendien worden processen transparant voor iedereen. Samenwerken in een systeem betekent makkelijker automatiseren en sturen op betrouwbare inzichten. Daarom houden klanten van Gripp meer tijd over voor bijvoorbeeld innovatie, ontwikkeling of klanten.

 

Meer dan alleen software

Gripp is meer dan alleen software, bij ons staat persoonlijk en deskundig advies hoog in het vaandel. Ieder bedrijf is anders en daarom denken wij met je mee over hoe Gripp past binnen jouw organisatie. Hoe gaat de implementatie er uit zien? Kan ik historische data meenemen? Welke koppelingen zijn nodig? Bij Gripp stoppen we niet voordat je volledig gewend bent aan ons systeem. Ben je binnen 3 maanden nog niet tevreden? Dan krijg je je geld gewoon terug.

Ons gedreven team

Anne Support
Kaajal Support
Dalil Support
Ka Support
Ivo Support
Pim Support
Camilla Sales binnendienst
Sophie Sales binnendienst
Yvo Sales binnendienst
Ferdinand Sales Consultant
Martien Sales Consultant
Roel Consultant
Sylvia Consultant
Anne Consultant
Ruby Marketing
Nena Marketing
Stefan Development
Denzyl Development
Robbert Development
Hielke Head of Operations
Jack Co-Founder
Marcel Co-Founder

Onze waarden

Klanttevredenheid

We streven naar 100% klanttevredenheid. Ben je binnen 3 maanden nog niet overtuigd van onze oplossing? Dan geven wij je geld terug.

Transparantie

Bij Gripp weet je altijd waar je aan toe bent. Eerlijkheid en transparantie zijn het belangrijkste fundament voor een belangrijke samenwerking.

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid staat hoog in het vaandel, niet alleen op het gebied van service maar ook zeker op het gebied van gebruik.

Kennisdeling

Gripp is meer dan software. We denken mee met onze klanten en geloven dat we van elkaar kunnen leren om zo samen te groeien.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis