Bedrijfssoftware voor internetbureaus

  • Uitgebreide API en koppelingsmogelijkheden
  • Zet automatisch terugkerende werkzaamheden klaar
  • Schrijf je uren binnen een handomdraai
Geen creditcard nodig. Geen gedoe.

Gripp op jouw Internetbureau

Als internetbureau heb jij een unieke manier van werken en eigen set met specifieke diensten. Soms gaat het om full service pakketten en lange trajecten, soms om specialistische dienstverleningen en kleine updates. Soms ga je projectmatig te werk, soms op abonnementsbasis. Hoe jouw organisatie ook is ingericht, Gripp heeft altijd een oplossing die past bij jouw wensen. Dankzij de uitgebreide API-documentatie koppel je namelijk binnen een handomdraai met jouw favoriete tools.

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgd. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier, creëer je de prachtigste documenten!
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een handomdraai, controle houden over je inkoop en gripp houden op de planning. Cruciaal voor iedere dienstverlener, een fluitje van een cent met Gripp.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Facturen, afkomstig van een offerte, opdracht, of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog! Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Gripp geeft je alle mogelijke inzichten die je zoekt. De krachtige rapportages zorgen ervoor dat jij nooit meer beslissingen moet nemen op onderbuikgevoel.

Dit zeggen internetbureaus over Gripp

Met Gripp is handmatig gegevens overkloppen is definitief verleden tijd.

Kevin van Haare

Consultant bij Webton

Kevin van Haare Consultant bij Webton
Jean-Pierre Kroezen Eigenaar bij Novusoft
Joram Dees Medeoprichter bij Simplefly
Werkgroepsessies

Voor en door internetbureaus

Om te waarborgen dat Gripp de beste keuze is en blijft voor softwareontwikkelaars en internetbureaus houden we regelmatig werkgroepsessies. Tijdens deze sessies nemen we de werkwijze van een klant in detail door en kijken we samen op welke punten Gripp nog meer een oplossing kan bieden of welke onderdelen nog beter kunnen. Zo weten we bijvoorbeeld dat internetbureaus regelmatig terugkerende werkzaamheden hebben en vaak werken met abonnementen. Daarom is het in Gripp mogelijk om bijvoorbeeld terugkerende items herhaald in te plannen en kun je bovendien automatisch periodiek factureren. Vanuit het contract kunnen facturen of opdrachten automatisch periodiek worden gegenereerd. Deze periodieke productregels kun je al opnemen in je offerte, dat scheelt je tal van handelingen en een hoop tijd. Heb je zelf tips, vragen of opmerkingen voor Gripp waardoor onze software volgens jou nog beter zou aansluiten bij jouw wensen? Laat het ons dan weten!

Killer features voor internetbureaus

Koppel met jouw favoriete tools

Dankzij de grafische weergave in de handige timeline vanin Gripp zie je terug wanneer een offerte online geopend of geaccepteerd is, wanneer deze is omgezet naar een opdracht en wanneer deze gefactureerd is. Ook kun je eenvoudig notities aanmaken, activiteiten inplannen en e-mails sturen bij relaties, offertes, verkoop- en inkoopopdrachten, taken, verkoop- en inkoopfacturen en contracten. Alles bij de hand. En in de hand.

Zet automatisch terugkerende werkzaamheden klaar

Wanneer je een klant periodiek, bijvoorbeeld maandelijks, een factuur wilt sturen of regelmatig een terugkerende opdracht uitvoert voor een klant, dan kun je hier een contract voor maken. Vanuit dit contract worden deze facturen of opdrachten automatisch periodiek gegenereerd. Deze periodieke productregels kun je bovendien ook al opnemen in je offerte, dat scheelt je tal van handelingen en een hoop tijd.

Uren schrijven binnen een handomdraai

Iedereen heeft een eigen manier van werken. Daarom kies je in Gripp de werkwijze die het beste bij jou past. Medewerkers kunnen uren op dag- of weekniveau registreren, dat kan in de urenregistratie module maar ook via de klantenkaart. Daarnaast voeg je in iedere weergave eenvoudig een omschrijving toe. Ook wanneer je terugblikt op geschreven uren heb je keuze uit verschillende niveaus, gedetailleerd of juist overkoepelend.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis