Bedrijfssoftware voor PR bureaus

  • Uitgebreide CRM mogelijkheden
  • Gepersonaliseerde offertes in jouw huisstijl
  • Inzicht in lopende campagnes en projecten
Geen creditcard nodig. Geen gedoe.

Gripp op jouw PR bureau

Voor PR bureaus is het onderhouden van relaties en contacten een belangrijke taak. Een goed CRM systeem om klanten, perscontacten en leveranciers  in te beheren is dan ook essentieel.  Daarnaast werk je als PR bureau erg servicegericht. Er is veel aangelegen om klanten blij te maken, en dus wil je het ook op administratief vlak zo makkelijk mogelijk maken. Dit begint allemaal met inzicht. Met Gripp creëer je inzicht in je relatiebeheer, maak je persoonlijke offertes die je klanten online kunnen accorderen en heb je zicht op alle lopende campagnes en activiteiten. Hierdoor krijgt inzicht meer betekenis.

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgd. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier, creëer je de prachtigste documenten!
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een handomdraai, controle houden over je inkoop en gripp houden op de planning. Cruciaal voor iedere dienstverlener, een fluitje van een cent met Gripp.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Facturen, afkomstig van een offerte, opdracht, of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog! Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Gripp geeft je alle mogelijke inzichten die je zoekt. De krachtige rapportages zorgen ervoor dat jij nooit meer beslissingen moet nemen op onderbuikgevoel.

Dit zeggen consultants over Gripp

Met Gripp hebben we een veel beter overzicht over ons bedrijf tot stand gebracht.

Manon van Dijk

Projectmanager bij BureauZuid

Bas Kooijman Consultant bij Bureau Tromp
Dhr. Damen Mede-oprichter Adlasz
Pleun Beijsens Partner bij Puurpxl
Werkgroepsessies

Verbind samen met Gripp

Om te waarborgen dat Gripp de beste keuze is en blijft voor PR bureaus houden we regelmatig werkgroep sessies. Tijdens deze sessies nemen we jullie werkwijze in detail door en kijken we samen op welke punten Gripp nog beter kan helpen. Zo weten we bijvoorbeeld dat het voor pr-bureaus  belangrijk is om inzicht te hebben in lopende projecten en relaties in een helder overzicht te beheren. Daarom is het binnen Gripp mogelijk om campagnes  op te delen in fases en hieraan taken te koppelen die je op verschillende manieren kunt weergeven. Net wat voor jou het fijnste werkt. Zo kun je altijd de kwaliteit en voortgang van een project bewaken. In samenwerking met het handige CRM systeem waarmee je contacten kunt labelen, weet je direct wie je contacten zijn en hoef je nooit lang te zoeken naar hun gegevens. Heb je tips, vragen of opmerkingen voor Gripp waardoor onze software volgens jou nog beter zou aansluiten bij een PR bureau? Laat het ons dan weten!

Killer features voor pr-bureaus

Al je relaties in één helder overzicht

Maak een eind aan de zoektocht naar contactgegevens van relaties. Met Gripp heb je al je contacten – klanten, journalisten, leveranciers, prospects, etc. – bij de hand in één helder overzicht. Dankzij de handige zoekbox vind je snel het bedrijf of persoon waar je naar op zoek bent. De resultaten worden direct gefilterd of gesorteerd. Exporteren van gegevens? Ook geen probleem met Gripp! verwerkt. In het opdrachtenoverzicht kun je op elk moment de huidige waarde van de opdracht zien. Zo weet je precies waar je aan toe bent en vergeet je nooit meer een factuur aan te maken.

Persoonlijke voorstellen in jouw huisstijl

Een persoonlijke benadering past bij jouw bureau. Laat het al zien in jouw voorstel. Met Gripp beschik je over diverse templates om professionele en persoonlijke offertes te maken in de huisstijl van je bureau en conform de verwachtingen van je klant. Maar daar stopt het niet, stuur het voorstel naar de klant en laat deze online accorderen. Een efficiënt proces voor beide partijen.

Projectoverzicht en deadlines

Houd de focus op de juiste prioriteiten. In Gripp bepaal je welke taken binnen een bepaalde campagne voorrang hebben. Zo zorg je er te allen tijde voor dat deadlines worden gehaald en de focus op de juiste activiteiten liggen. Daarnaast deel je campagnes handig op in fases en bepaal je wie in welke fase aan de openstaande taken werkt en wanneer ze afgerond moeten zijn. Zo ontstaat automatisch een overzichtelijke roadmap met een duidelijk overzicht voor het hele team.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis