Data, geen onderbuikgevoel

Rapportage

Om goed te sturen en op tijd de juiste beslissingen te maken is inzicht cruciaal. Doordat bedrijfsdata in Gripp gecentraliseerd wordt kun je volledig vertrouwen op de krachtige rapportages.
  • Overzicht op je cashflow
  • Debiteurenbeheer vereenvoudigt
  • 100% grip op de zaak
Probeer gratis

Een vooruitziende blik met forecasts

Bij rapporteren is het van belang om te leren van historische data en trends. Hoe waren de afgelopen maand mijn resultaten? Hoe staat dit in verhouding tot dezelfde periode in het jaar ervoor en welke acties kan ik uitzetten om te handelen op trends? Alleen door te leren van het verleden kun je anticiperen op de toekomst, en dat is precies waar Gripp mee helpt. De toekomst voorspel je nooit helemaal, maar veel verrassingen zijn zeker te voorkomen. Met de forecast rapportages weet je precies waar je aan toe bent.

Gripp geeft antwoorden

Heb ik mijn targets gehaald? Hoe staan de prestaties in verhouding tot een andere periodes? Wie is te laat met betalen? Waar zitten mijn klanten? Hoeveel uur is geschreven ten opzichte van de planning? Dit soort vragen zijn bij veel organisaties aan de orde van de dag. Gripp geeft antwoorden. Zo vergelijk je zelf de te definiëren periodes met elkaar op het gebied van klant-omzet, accountmanager-omzet, of inkoop en spiegel dit af tegen vooraf ingestelde targets. Met handige features zoals de kaartfunctie, urenrapportages, ranglijsten en forecasts vind je altijd een antwoord op jouw business vraagstukken.

Inzicht in de opbouw van je omzet

Met de krachtige omzetrapportage zie je precies waar de meeste omzet vandaan komt. Vervolgens kan er gegroepeerd worden op grootboek, kostenplaats, debiteur of product. De sales monitor toont alle uitgebrachte offertes, opdrachten en facturen in de tijdsperiode die jij kiest. Hierdoor ontstaat niet alleen transparantie in de bron van omzet maar zie je ook direct hoeveel uitgebrachte offertes doorgaan en waar jouw prospects afhaken. Perfect voor het nemen van strategische beslissingen.

Real-time onderhandenwerk-overzicht

De status van je onderhandenwerk voor opdrachten op een bepaalde peildatum is direct op te vragen.

Overzichtelijke ranglijsten

Vergelijk zelf te definiëren periodes met elkaar op het gebied van klant-omzet, accountmanager-omzet, of inkoop en spiegel dit af tegen vooraf ingestelde targets.

Export van gegevens

Alle gegevens zijn eenvoudig te exporteren naar een Excel-sheet. Zo kun je altijd gedetailleerd aan de slag met je data.

Kies je eigen weergave.

Niet iedereen wil dezelfde informatie zien. Daarom heeft Gripp ervoor gezorgd dat je zelf kunt bepalen welke kolommen je ziet, in welke volgorde, met welke filtering en met welke sortering en eventuele groepering.

Met Gripp Plus heb je ook

  • Visualiseer je mogelijkheden
  • Handige kaartweergave
  • Krachtige BI functies
Richèl Lubbers, Eigenaar bij Richèl Lubbers,
Een van de grote voordelen van Gripp is dat je alles naar jouw hand kunt zetten.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis