Bewaak capaciteit en declarabiliteit

Planning software

Het maken van een goede planning is misschien wel de meest tijdrovende en uitdagende klus in de operatie van jouw bureau. Wie heeft tijd? Wie heeft een te hoge workload? Hoe declarabel is mijn team deze maand? Met de flexibele online planning software van Gripp maak jij de planning online en op jouw manier.
  • 100% grip op je planning
  • Visualiseer je planning
  • Online plannen zoals jij dat wilt

Taken aanmaken en verdelen

Een project of opdracht bestaat in de meeste gevallen uit meerdere taken. In de planning software van Gripp is het daarom mogelijk om snel taken aan te maken voor alle medewerkers in jouw team. Dankzij de handige kleurcodering wordt het bovendien in een oogopslag duidelijk wat de status is van iedere taak. Het inplannen van taken in de agenda gaat makkelijker dan ooit en biedt veel mogelijkheden om de juiste mensen op het juiste moment aan de juiste taak te laten werken.

Bepaal de prioriteit van jouw taken

Een goede planning breng rust en duidelijkheid in jouw team. Bovendien is het van belang dat er ruimte is voor flexibiliteit en ad-hoc werkzaamheden om een realistisch beeld te krijgen van de situatie. Daarom heeft iedere medewerker een eigen takenoverzicht en een eigen agenda. Dit overzicht kan worden weergegeven op dag-, week- en maandniveau. Hierdoor ontstaat een goed overzicht van de taken waaraan hij of zij moet werken. Krijgt een andere taak tussendoor toch prioriteit? Dan sleep je deze gewoon naar de gewenste plek en de planning beweegt vanzelf mee.

Maak taken afhankelijk

In veel gevallen is de uitvoering van een specifieke taak afhankelijk van een andere taak. Ook deze zogenaamde dependencies zijn eenvoudig in te stellen in Gripp waardoor je altijd de focus legt op de meest urgente taken. Medewerkers in jouw team kunnen de taken pas oppakken als een gekoppelde taak is afgerond, of als een offerte is geaccepteerd. Zo heb je controle over het process en bepaal je precies wat wanneer gedaan wordt.

De planning als dashboard

De planning kun je fullscreen tonen op de werkplaats of op een andere centrale plek. In een oogopslag weet dan iedereen wat er gedaan moet worden en heb je direct zicht op de capaciteit.

Verticale weergave

Met de verticale lay out optie kun je snel een taak van bijvoorbeeld ‘todo’ naar ‘in progress’ slepen. Zo weet iedereen waar het project staat.

Taken omzetten naar uren

Aan het einde van de dag kun je met één druk op de knop alle ingeplande taken omzetten naar uren. Geen berekeningen meer nodig en meer tijd over om te besteden aan jouw klanten.

Aanpasbaar aan jouw wensen

In Gripp kun je op verschillende manieren kijken naar een planning. Naast de diverse overzichten zijn er ook mogelijkheden om informatie wel of juist niet te tonen. Zo heb jij altijd het perfecte overzicht om beslissingen te nemen!

En dan ook nog...

  • Flexibel plannen zoals jij dat wilt
  • Een overzichtelijke planning
  • Altijd inzicht dankzij de Gripp app
Charlotte Backx Eigenaar bij Door Lotje Getikt
Ik vind het fantastisch dat Gripp werkt met overzichtelijke blokken en kleuren. Dat helpt mij beter plannen.”

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis