Volledige controle. Geen verrassingen.

Capaciteitsplanning maken

Grip op de capaciteit in jouw team is enorm belangrijk, en vaak ook een uitdaging. Wie heeft tijd? Wie heeft een te hoge workload? Hoe declarabel is mijn team deze maand? Met de uitgebreide capaciteitsplanning module van Gripp maak je de personeelsplanning efficiënter dan ooit.
  • Direct inzicht in de beschikbare resources
  • Houd rekening met de skills van medewerkers
  • Boordevol slimme features
Plan Demo

Direct inzicht in de beschikbare resources

Als zakelijke dienstverlener is het cruciaal om inzicht te hebben in de beschikbare resources binnen jouw team. Wie heeft tijd? Bij welke specialist zijn teveel taken ingepland? De capaciteitsplanning van Gripp geeft je de antwoorden. Naast controle op de huidige capaciteit is het belangrijk om vooruit te kijken. Door toekomstige beschikbaarheid van personeel af te zetten tegen geforecaste projecten kun je beter anticiperen op toekomstige uitdagingen en bezetting.

Houd rekening met de skills van medewerkers

Voor een nog beter overzicht op detailniveau is het in Gripp mogelijk om skills toe te kennen aan medewerkers. Daarnaast kun je hier aangeven hoe de procentuele verdeling moet zijn. Zo zorg je er niet alleen voor dat medewerkers in je team niet teveel taken krijgen, maar ook alleen op taken werken die goed passen bij hun individuele kwaliteiten.

capaciteitsplanning_Skills_medewerkers

Boordevol slimme functies

Werken met de capaciteitsplanning betekent meer overzicht en efficiëntie. Geen verrassingen meer maar volledige controle op de tijdsbesteding binnen jouw bureau. Andere handige features zijn o.a. het opslaan van instellingen, eigen kleurschema's instellen, declarabiliteit tonen in percentages, uren of Euro's en nog veel meer. Deze slimme features zorgen er gegarandeerd voor dat je efficiënter werkt dan ooit!

De planning als dashboard

In een oogopslag weet dan iedereen wat er gedaan moet worden en heb je direct zicht op de capaciteit. Flexibel en aanpasbaar aan jouw voorkeuren.

Gebruiksvriendelijke software

Onze interface zit vol intelligente features en verschillende lay-outs om te zorgen dat je altijd en overal kan bijs

Taken omzetten naar uren

Aan het einde van de dag kun je met één druk op de knop alle ingeplande taken omzetten naar uren. Geen berekeningen meer nodig en meer tijd over om te besteden aan jouw klanten.

Handige widgets

Met de handige widgets kun je per klant en per dienst (product/taak) direct zien hoeveel uren er ingeschat zijn, hoeveel uren er ingepland staan en hoeveel uren er al geschreven zijn.

Ontdek de kracht van Gripp

  • Ruim 17.000 gebruikers
  • Ruime ervaring in zakelijke dienstverlening
  • Niet tevreden, geld terug
Victor Ribot Manager Happy Horizon
“Dankzij een koppeling worden verlofaanvragen gelijk verwerkt en kunnen we ver in de toekomst zien hoe de bezetting eruit ziet.”

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis