Geen verrassingen meer

Inkoop onder controle

Onverwachte uitgaven, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Daarom kun je in Gripp jouw inkopen digitaal aanvragen en goedkeuren. Hierdoor ontstaat een actueel inzicht in aangegane verplichtingen en voorkom je een verkeerde schatting van reserveringen.
 • Volledige controle op het inkoopproces
 • Automatiseer je inkoop
 • Flexibel rechtensysteem
Probeer gratis

De touwtjes in handen

Met een overzichtelijke weergave wordt de status direct duidelijk. Zo zie je snel hoe een factuur binnengekomen is, hoe deze betaald gaat worden en of deze eventueel al betaald is. Ook specifieke declaraties kunnen geboekt worden op een project zodat je precies alle kosten in kaart hebt. Zo kun je zelf de touwtjes in handen houden als het om de betalingen gaat!

Gripp werkt voor jou!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om inkoopfacturen zelf in te voeren. Maar je kunt Gripp ook voor jou laten werken. Dankzij de handige inbox ontvang je inkoopfacturen volautomatisch in het systeem. Bovendien zijn facturen al voor 99% voor je ingevuld dankzij de UBL verwerking. Geen UBL meegestuurd? Dan is er altijd nog de scan & herken functionaliteit.

Verdien ik wel wat?

Direct inzicht in de brutowinst van een project? Dat kan alleen als je ook controle hebt over de kosten. Doordat je inkoopfacturen eenvoudig kunt koppelen aan een project heb je direct inzicht in de financiële status. Heb je een inkoopfactuur die verspreid moet worden over meerdere projecten? Ook dat is geen probleem in de inkoopmodule. Zo weet je tot op de cent nauwkeurig wat de brutowinst is en waar het uiteindelijk op zal eindigen.

Flexibel rechtensysteem

Dankzij het flexibele rechtensysteem van Gripp kunnen de taken die gepaard gaan met het verwerken van inkoopfacturen worden verdeeld over verschillende werknemers.

Snel gekoppeld aan opdrachten

Inkoopfacturen kunnen gemakkelijk gekoppeld worden aan een opdracht, waarbij het zelfs mogelijk is om een inkoopfactuur te verspreiden over meerdere opdrachten.

Automatisch inboeken en declareren

Inkoopfacturen boeken is gemakkelijker dan ooit. Vul een paar velden in, en je inkoop is ingevoerd. Of nog beter: laat het volledig aan Gripp over!

Scan & herken

Stuurt jouw leverancier geen UBL mee? Geen nood! Gripp bevat krachtige Scan & Herken functionaliteit die je flink wat tijd bespaart!

Waarom inkoop bij Gripp?

 • Perfect inzicht in de brutowinst
 • Inkoop eenvoudig koppelen aan opdrachten
 • Altijd inkoopfacturen bij de hand met de Gripp-app
 • 1600+ tevreden klanten
Pieter Voogt Managing Director bij Pauwr
Gripp blinkt uit in overzichtelijkheid, de online bedrijfssoftware is heel efficiënt.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

 • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
 • Minder fouten, meer werkplezier
 • Sneller en verantwoord groeien
 • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis