Uren bijhouden. Zonder moeite.

Urenregistratie

Sturen op resultaat, dat kan alleen als je naar de juiste cijfers kijkt. Niemand ontkomt aan urenregistratie en urenverantwoording, want uren zijn de basis van iedere dienstverlener. Gelukkig maakt Gripp het makkelijk voor je!
 • Registreer uren op dag- of weekniveau
 • Handige stopwatchfunctie
 • Workflows voor goed- of afkeuren
Probeer gratis

Registreer uren op dag- of weekniveau

Iedereen heeft een eigen manier van werken. Daarom kies je in Gripp de werkwijze die het beste bij jou past. Medewerkers kunnen uren op dag- of weekniveau tijd registreren, dat kan in de urenregistratie module maar ook via de klantenkaart. Daarnaast voeg je in iedere weergave eenvoudig een omschrijving toe. Ook wanneer je terugblikt op geschreven uren heb je keuze uit verschillende niveaus, gedetailleerd of juist overkoepelend. Zo wordt urenverantwoording een fluitje van een cent!

Handige stopwatchfunctie

Waarom nog uren schrijven als je ze automatisch en real-time kunt bijhouden? Met de handige stopwatchfunctie van Gripp registreer je zowel declarabele als niet-declarabele werkzaamheden tot op de seconde nauwkeurig. Wil je de uren liever afronden naar boven of beneden? Binnen een handomdraai stel je zelf in op hoeveel minuten je de tijdregistratie wilt afronden.

Wie heeft (nog niet) geregistreerd?

Kijk jij naar de juiste cijfers? Met de handige urenweergave zie je in direct overzicht of alle uren gelogd zijn. In de weergave wordt de beschikbaarheid van medewerkers visueel afgezet tegen de geschreven uren. Zo zie je snel wie een achterstand heeft met urenregistratie. Gelukkig kun je er dankzij de automatische notificaties op rekenen dat jouw team altijd bij is met urenregistratie. Hierdoor ontvang je altijd een melding als de geregistreerde uren afwijken met jouw standaard beschikbaarheid.

Fiatteer uren

Ieder uur kan uitzonderlijk worden gefiatteerd. Doordat niet-gefiatteerde uren duidelijk terugkomen in het urenoverzicht bewaar jij het volledige overzicht.

Deel eenvoudig je uren met klanten

Per project bepaal jij zelf of uren gedeeld moeten worden met de klant. De rest gaat volledig automatisch. Zo ben je 100% transparant naar je klanten.

Van planning naar uren

Zet je planning eenvoudig om naar een urenregistratie. Zo hoef je niet meer te zoeken naar de klant en het project. Dat scheelt tijd!

Direct inzicht in declarabiliteit

Hoe declarabel zijn mijn medewerkers? Wat is het verschil in declarabiliteit als ik de planning vergelijk met de daadwerkelijk geschreven uren? Gripp geeft antwoorden.

Waarom urenregistratie bij Gripp?

 • Altijd alles bij de hand met de Gripp-app
 • Strategisch en deskundig advies
 • tijdregistratie software speciaal voor bureaus
 • 2000+ tevreden klanten
Joost van Iperen Managing Director bij Sowiesohelder
Gripp onderscheidt zich door altijd uit te gaan van de gebruiker.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

 • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
 • Minder fouten, meer werkplezier
 • Sneller en verantwoord groeien
 • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis