Samenwerken met Gripp

Partner worden

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Met die gedachte staan we altijd open voor nieuwe partners. Zie jij mogelijkheden voor een samenwerking? Laat het ons dan weten. Geef in het formulier aan naar welk type samenwerking je op zoek bent.

Verwijzingspartner

Op dit moment hebben we geen standaard verwijzingsprogramma. Er wordt gewerkt aan een verwijzingsprogramma waarbij klanten van Gripp automatisch een verwijzingspartner zijn en een beloning ontvangen voor een aangedragen klant. Ben je geen klant maar heb je toch interesse in dit partnership? Laat het ons dan weten zodat we jouw gegevens kunnen opslaan en je op de hoogte kunnen houden van het toekomstige verwijzingsprogramma.

Strategisch partner

Heb jij ideeën om samen met Gripp een actie op te zetten of zie je mogelijkheden voor een strategische samenwerking? Laat het ons dan weten zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Koppelpartner

Gripp heeft veel koppelingen met andere tools. Met onze koppelpartners kijken we continu naar de mogelijkheden om de integratie nog beter te maken. Zie jij mogelijkheden om een koppeling te leggen met Gripp? Neem dan contact met ons op!

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.