Sluit je aan bij ons partnerprogramma

Partner worden van Gripp?

Alleen ben je misschien sneller, samen kom je veel verder. Daarom staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen met strategische partners om ons partnernetwerk uit te breiden en nog meer waarde te creëren voor onze klanten. Op dit moment bieden drie vormen aan binnen ons partnerprogramma:

Gripp Accountancy Partner
Heb je een accountants- of administratiekantoor? Als Gripp Accountancy Partner deel je je kennis over Gripp met ondernemers die uitdagingen ondervinden in hun bedrijfsprocessen en/of boekhouding. Hierbij help je met het stroomlijnen van hun interne bedrijfsprocessen door middel van Gripp.

Gripp Implementatie Partner 
Als Gripp implementatiepartner ben je het aanspreekpunt van onze klanten tijdens hun opstartfase met Gripp. Je adviseert in het verbeteren van diverse interne bedrijfsprocessen, geeft trainingen en verleent support.

Gripp Integratie Partner
Speciaal voor development partijen en afdelingen. Als Gripp Integratie partner bouw je mee aan de veelzijdigheid van Gripp door het ontwikkelen van koppelingen tussen Gripp en derde (software)partijen. 

Geïnteresseerd in een van onze partnerprogramma’s? Vul dan het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis