Beheers de meest complexe projecten

  • Schrijf je uren binnen een handomdraai
  • Eenvoudig taken aanmaken en plannen
  • Overzicht door slimme dashboard en rapportages
Geen creditcard nodig. Geen gedoe.

Grip op jouw ingenieursbureau

Als ingenieur ben je dagelijks bezig met projectmanagement: deadlines beheren, teams coördineren en de budgetten onder controle houden. Handige online tools zoals urenregistratie, een projectmanagementsysteem en hier en daar wat losse excel sheets, kunnen hierbij helpen. Maar ze kunnen ook leiden tot een gebrek aan overzicht en onnodige handelingen. Met Gripp heb je alle essentiële tools binnen handbereik in één pakket. Zo verminder je fouten, werk je efficiënter en heb je écht alle zaken in zicht. Eenvoudig, toch?

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgd. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier, creëer je de prachtigste documenten!
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een handomdraai, controle houden over je inkoop en gripp houden op de planning. Cruciaal voor iedere dienstverlener, een fluitje van een cent met Gripp.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Facturen, afkomstig van een offerte, opdracht, of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog! Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Gripp geeft je alle mogelijke inzichten die je zoekt. De krachtige rapportages zorgen ervoor dat jij nooit meer beslissingen moet nemen op onderbuikgevoel.

Dit zeggen andere bureaus over Gripp..

Met Gripp hebben we een veel beter overzicht over ons bedrijf tot stand gebracht.

Bas Kooijman

Consultant bij bureau Tromp

Bas Kooijman Consultant bij Bureau Tromp
Dhr. Damen Mede-oprichter Adlasz
Pleun Beijsens Partner bij Puurpxl
Werkgroepsessies

Voor en door ingenieursbureaus

Om te waarborgen dat Gripp de beste keuze is en blijft voor ingenieursbureaus, organiseren we regelmatig werkgroep sessies. Een werkgroepsessie houdt in dat een expert van Gripp overlegt met toonaangevende bedrijven uit de branche over hoe Gripp verder kan ontwikkelen voor ingenieursbureaus. Werk je of wil je werken met Gripp maar heb je suggesties, vragen of opmerkingen waardoor onze software nog beter aansluit bij jouw ingenieursbureau? Laat het ons weten! We doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen.

Killer features voor adviesbureaus

Foutloos en snel factureren

In Gripp kun je eenvoudig contracten aanmaken. Bij het instellen van een periode en looptijd worden de facturen vervolgens automatisch klaargezet voor verzending. Ook complexe opdrachten worden op de juiste manier gefactureerd. Een combinatie van opdrachten met een vaste prijs, begroting of op basis van nacalculatie wordt moeiteloos door Gripp verwerkt. In het opdrachtenoverzicht kun je op elk moment de huidige waarde van de opdracht zien. Zo weet je precies waar je aan toe bent en vergeet je nooit meer een factuur aan te maken.

Overzichtelijke urenregistratie en declarabiliteit

Kijk jij naar de juiste cijfers? Met onze handige urenweergave zie je in één oogopslag of alle uren correct zijn vastgelegd. De beschikbaarheid van teamleden wordt visueel vergeleken met de geregistreerde uren, zodat je snel kunt zien wie achterloopt met urenregistratie. Gelukkig kun je vertrouwen op automatische meldingen om ervoor te zorgen dat jouw team altijd up-to-date is met hun urenregistratie. Zo ontvang je direct een melding wanneer de geregistreerde uren afwijken van de standaard beschikbaarheid.

Direct inzicht in de opbouw van jouw omzet

Met de krachtige omzetrapportage zie je precies waar de meeste omzet vandaan komt. Vervolgens kan er gegroepeerd worden op grootboek, kostenplaats, debiteur of product. De sales monitor toont alle uitgebrachte offertes, opdrachten en facturen in de tijdsperiode die jij kiest. Hierdoor ontstaat niet alleen transparantie in de bron van omzet maar zie je ook direct hoeveel uitgebrachte offertes doorgaan en waar jouw prospects afhaken. Perfect voor het nemen van strategische beslissingen.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis