Duidelijkheid over het product door inzicht in uren

Adlasz BV uit Tilburg is een financiële dienstverlener voor het lokaal bestuur en de sociale zekerheid. Adlasz adviseert gemeenten over inrichting en beheersing van bedrijfsvoering, strategie, lokale zekerheid en SW-bedrijven in het bijzonder. Gripp ging bij Adlasz langs om de ervaringen met Gripp en de reden waarom ze Gripp zijn gaan gebruiken te bespreken.

Dhr. Damen, mede-oprichter van Adlazs: “Net zoals elk startend bedrijf begin je in Office programma’s, zoals Word en Excel, je relatiebeheer. Wij hadden een database met contactgegevens gemaakt met Visual Basic. Op een moment merk je dat je door de groei van je bedrijf iets anders nodig hebt om beter je contacten en relaties te onderhouden. Toen ben ik op zoek gegaan naar een goed programma. Nadat Marcel langs is geweest zijn wij Gripp gaan gebruiken en was ons probleem rondom het beheren van contacten en relatiebeheer opgelost.”

“Gebruiksgemak en overzicht in relatiebeheer is de reden geweest waarom wij Gripp zijn gaan gebruiken.”

Relatiebeheer was de aanleiding

Inmiddels wordt Gripp niet alleen meer gebruikt voor relatiebeheer. “Gebruiksgemak en overzicht in relatiebeheer is de reden geweest waarom wij Gripp zijn gaan gebruiken. De wijze waarop je opdrachten kunt beheren en kunt factureren was in eerste instantie bijzaak, maar omdat dit structuur brengt zijn wij Gripp ook hiervoor gaan gebruiken. “Inmiddels maken wij ook volop gebruik van opdrachten, uren en facturering”

Geen geschreven uren, geen omzet

Adlasz is een project-organisatie. Uren en projecten staan daarom centraal. Voor urenregistratie wordt Gripp daarom dan ook het meest gebruikt: “Wij zijn een zakelijke dienstverlening. Dit betekent dat wij drijven op uren. Onze gemaakte uren zijn daarom eigenlijk ons product. Geen geschreven uren betekent geen omzet. Geen omzet, geen boterham. Daarom schrijven wij altijd uren in Gripp.”

Lees meer ervaringen van adviesbureaus

Met Gripp hebben we een veel beter overzicht over ons bedrijf tot stand gebracht.

Bas Kooijman

Consultant bij bureau Tromp

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis