Grip op je cijfers.

Boekhouding op orde

Aan het einde van de dag blijft er maar 1 vraag over: maak ik winst? Met de boekhoudmodule van Gripp heb je real-time inzicht in je resultaat en altijd grip op je cijfers.
  • Alles in 1 helder pakket
  • Automatiseer je boekhouding
  • Maak strakke prognoses
Probeer gratis
boekhouden_gripp

Alles in 1 helder pakket

Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben? Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers; met een druk op de knop tover je het gewenste overzicht tevoorschijn. Geen aan elkaar geknoopte losse software, geen dubbel werk maar 100% integratie. Dat is waar Gripp naar streeft!

Automatiseer je boekhouding

Met Gripp is 99% van het boekhouden al gedaan. Verkoopfacturen, inkoopfacturen en bankmutaties worden in realtime verwerkt. Dit zorgt voor een gemakkelijk overzicht waarin je op elk moment van de dag kunt zien hoe het bedrijf er financieel voor staat. En wanneer je (UBL) inkoopfacturen ook nog eens automatisch laat binnenkomen, ben je helemaal snel klaar!

Strakke prognoses

Dankzij Gripp’s ingebouwde prognose functionaliteit zie je precies of je nog op koers ligt. De gebruiksvriendelijke interface bevat een overzicht op maand, kwartaal of jaarniveau. Ideaal voor budgettering en presentaties. Inzicht is met de Gripp boekhoudmodule bovendien real-time. Dat betekent dat je op elk moment van de dag kunt bekijken hoe jouw bedrijf er financieel voor staat!

Bankmutaties verwerken

Bankmutaties worden in Gripp moeiteloos ingelezen waardoor je altijd een correct overzicht hebt van betaalde (inkoop)facturen en overige gemaakte kosten.

Loonjournaalposten zo geïmporteerd

Gebruik je Loket of Nmbrs als salarispakket? Dan zijn je loonjournaalposten iedere maand binnen een mum van tijd geïmporteerd. Scheelt weer!

Live koppeling via Ponto

Zonder omkijken je laatste banktransacties automatisch in Gripp! Bespaar tijd met deze handige functie. Beschikbaar voor zowel Nederlandse als buitenlandse banken.

Klaar voor de toekomst

Met Gripp ben je futureproof. Dankzij 2-niveau's van verdichtingen conform RGS, en de ondersteuning van UBL in de inkoop- en verkoopfacturen, staat niets je meer in de weg om nu, maar ook straks het maximale uit jouw Gripp omgeving te halen.

Bereid je voor op de toekomst

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • real-time inzicht
  • Altijd je boekhouding bij de hand met de Gripp-app
Maartje de Rooij Eigenaar bij Hoveniersbedrijf de Rooij
Gripp scheelt ons een hoop printjes en sluit mooi aan bij die duurzame gedachte

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis