Verlies niets uit het oog

Projectmanagement software

Met Gripp ken je de status van ieder project. Hierdoor ga je iedere dag accuraat te werk en grijp je op tijd in als dat nodig is. Volledige transparantie, dat is wat je wilt.
 • Duidelijk overzicht van alle opdrachten
 • Inzicht in de roadmap
 • Werken met deadlines

Duidelijk overzicht van alle opdrachten

Wie doet wat? Hoeveel kunnen we factureren? Gaan we de opdracht afronden binnen het budget of is er sprake van overprestatie? Gripp geeft antwoorden, en dat allemaal op één enkele pagina. Ook het aanmaken van nieuwe opdrachten gaat binnen een handomdraai. Zo maak je snel nieuwe opdrachten aan door middel van sjablonen en automatiseer je terugkerende opdrachten met een simpele druk op de knop.

Lopen we op schema?

Natuurlijk wil je na een goedgekeurde offerte meteen aan de slag. Met Gripp bepaal je zelf hoe het vervolgtraject er uit ziet. Offertes kunnen automatisch worden omgezet naar opdrachten. Hierdoor is het altijd duidelijk voor iedereen wat het budget is. Het team kan direct uren gaan schrijven en vanaf dat moment volg je de status op de voet. Maar de magie begint pas echt met de krachtige forecasting rapportages. Hiermee werp je letterlijk een blik op de toekomst. Gaan we het project halen binnen de uren in de begroting? Wat gebeurt er met de bruto winst als we op dit tempo doorgaan? De krachtige rapportages geven precies het inzicht wat jij nodig hebt om te sturen.

Mis nooit meer een deadline

Met Gripp bepaal je binnen een handomdraai de prioriteit van iedere taak. Zo zorg jij te allen tijde dat deadlines gehaald worden en dat je focus legt op de juiste acties. In Gripp splits je projecten eenvoudig op in verschillende fases. Per fase bepaal je niet alleen de bijbehorende acties maar ook wie deze acties moet oppakken en wanneer ze afgerond moeten zijn. Zo ontstaat automatisch een overzichtelijke roadmap met een duidelijk overzicht voor het hele team.

Soepele integratie met uren en planning

Samenwerken op een centrale plek, dat is het geheim van efficiëntie! Dankzij de naadloze integratie tussen alle onderdelen binnen Gripp kijk je altijd naar de juiste cijfers.

Foutloze administratie, heldere facturen

Projecten op basis van fixed price, urenbegroting of nacalculatie. De werkzaamheden worden altijd foutloos geadministreerd. Zo weten jouw klanten precies hoe de opbouw van een factuurbedrag tot stand komt.

Rechtenprofielen zoals jij dat wilt

Niet alle gegevens zijn voor alle ogen bedoeld. Met de uitgebreide rechtenprofielen zorg je dat medewerkers precies de informatie zien die zij nodig hebben.

Uitgebreide rapportages

Hoeveel draagt een project bij aan de omzet? Wat is de winst van een project inclusief mijn inkoop? De krachtige rapportages van Gripp geven antwoord op iedere vraag.

En dan ook nog...

 • Overzicht op overkoepelend- en detailniveau
 • Bundel kleine opdrachten in één factuur
 • 1700+ tevreden klanten
 • Altijd alles bij de hand met de Gripp-app
Maarten Kasanmoerawi Eigenaar bij VAMedia
Met Gripp heb ik nu binnen één minuut een offerte gemaakt.

Gripp is meer dan projectmanagement alleen...

Van eerste contact tot en met de factuur. Dit is allemaal te zien in onze grand tour. Bekijk wat je met Gripp nog meer kan.
Doe de tour

Krijg net als 1.800+ bureaus ook Gripp op de zaak

 • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
 • Minder fouten, meer werkplezier
 • Sneller en verantwoord groeien
 • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp gewoon 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.