Verlies niets uit het oog

Project management software

Met Gripp ken je de status van iedere opdracht. Hierdoor ga je iedere dag accuraat te werk en grijp je op tijd in als dat nodig is. Volledige transparantie, dat is wat je wilt.
 • Duidelijk overzicht van alle opdrachten
 • Inzicht in de roadmap
 • Werken met deadlines
Probeer gratis

Duidelijk overzicht van alle opdrachten

Wie doet wat? Hoeveel kunnen we factureren? Gaan we de opdracht afronden binnen het budget? Of is er sprake van over prestatie? Gripp heeft het antwoord op al je vragen en meer. Ook het aanmaken van nieuwe opdrachten gaat binnen een handomdraai. Zo maak je snel nieuwe opdrachten aan door middel van sjablonen en automatiseer je terugkerende opdrachten met een simpele druk op de knop.

Lopen we op schema?

Natuurlijk wil je na een goedgekeurde offerte meteen aan de slag. Met Gripp bepaal je zelf hoe het vervolgtraject eruitziet. Offertes kunnen automatisch worden omgezet naar opdrachten. Hierdoor is het altijd duidelijk voor iedereen wat het budget is. Het team kan direct uren gaan schrijven en vanaf dat moment volg je de status van de opdracht op de voet. Maar de magie begint pas echt met de krachtige forecasting rapportages. Hiermee werp je letterlijk een blik op de toekomst. Gaan we het project halen binnen de uren in de begroting? Wat gebeurt er met de bruto winst als we op dit tempo doorgaan? De krachtige rapportages geven precies het inzicht wat jij nodig hebt om aan te sturen.

Mis nooit meer een deadline

Met Gripp bepaal je binnen een handomdraai de prioriteit van iedere taak. Zo zorg jij te allen tijde dat deadlines worden gehaald en dat je de focus legt op de juiste acties. In Gripp splits je projecten eenvoudig op in verschillende fases. Per fase bepaal je niet alleen de bijbehorende acties maar ook wie deze acties moet oppakken en wanneer ze afgerond moeten zijn. Zo ontstaat automatisch een overzichtelijke roadmap die duidelijk is voor het hele team.

Soepele integratie met uren en planning

Samenwerken op een centrale plek, dat is het geheim van efficiëntie! Dankzij de naadloze integratie tussen alle onderdelen binnen Gripp kijk je altijd naar de juiste cijfers.

Foutloze administratie, heldere facturen

Projecten op basis van fixed price, urenbegroting of nacalculatie. Werkzaamheden worden altijd foutloos geadministreerd. Zo weten jouw klanten precies hoe de opbouw van een factuurbedrag tot stand komt.

Rechtenprofielen zoals jij dat wilt

Niet alle gegevens zijn voor alle ogen bedoeld. Met de uitgebreide rechtenprofielen zorg je dat medewerkers de informatie zien die zij nodig hebben.

Uitgebreide rapportages

Hoeveel draagt een project bij aan de omzet? Wat is de winst van een project inclusief mijn inkoop? De krachtige rapportages van Gripp geven antwoord op iedere vraag.

En dan ook nog...

 • Overzicht op overkoepelend- en detailniveau
 • Bundel kleine opdrachten in één factuur
 • 1700+ tevreden klanten
 • Altijd alles bij de hand met de Gripp-app
Maarten Kasanmoerawi Eigenaar bij VAMedia
Met Gripp heb ik nu binnen één minuut een offerte gemaakt.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

 • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
 • Minder fouten, meer werkplezier
 • Sneller en verantwoord groeien
 • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis