Creëer 100% kansen

Maak offertes die scoren

Met de offertesoftware van Gripp maak je binnen een handomdraai professionele offertes. Helemaal opgemaakt in jouw huisstijl, precies zoals jij dat wilt. Verkoopkansen zet je vervolgens gestructureerd en snel om in nieuwe projecten of klanten.
  • De sales pipeline in één helder overzicht
  • offertes opmaken in jouw huisstijl
  • Laat offertes digitaal accorderen
Probeer gratis

Offertes opmaken in jouw huisstijl

Een op maat gemaakte offerte met een persoonlijk tintje scoort veel beter dan een standaard offerte. Met het offerte programma van Gripp beschik je over verschillende templates om je eigen professionele offerte op te maken die aansluit bij de wensen van je prospect. Daarmee vergroot je de kans op een succesvol offertetraject aanzienlijk!

De sales pipeline in één helder overzicht

Hoe staat het ervoor met je leads en prospects? Het antwoord op deze belangrijke en dagelijks gestelde vraag krijg je van Gripp. In één helder overzicht maakt Gripp de sales pipeline inzichtelijk voor je. Daarmee weet je precies wat je te doen staat, is het eenvoudiger om forecasts te maken en verbeter je het sales-proces.

Laat offertes digitaal accorderen

Via de online viewer in Gripp geef je klanten de mogelijkheid om online offertes te bekijken en met één druk op de knop online te accepteren. Dat maakt beslissingen nemen nóg eenvoudiger. Uiteraard ontvang jij direct een notificatie, zodra je klant akkoord geeft op de door jou uitgebrachte offerte. Direct aan de slag!

Laat je klanten beslissen

In het offerte programma van Gripp kun je eenvoudig aangeven of je klant specifieke groepen of regels van je online offerte kan accepteren.

Uitzonderlijke uitzonderingen

Geen klant is hetzelfde. En dat geldt ook voor offertes. Gripp software is voorbereid op specifieke (prijs)afspraken.

Werk met staffelprijzen

Hogere afname, lagere prijzen? Geen probleem! De offerte software van Gripp pakt automatisch de juiste prijs bij het opstellen van je offerte.

Maak professionele calculaties

Gebruik een basis-offerte en geef per item de bijbehorende afspraken aan: op basis van een vast bedrag, begroting of nacalculatie.

En dan ook nog...

  • Handige timeline per offerte
  • Automatische signalen
  • Eenvoudig condities instellen
Jasper Verbunt Eigenaar bij RedKiwi
Gripp hoorde onze wensen aan en ging sleutelen aan het programma.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis