Stel al je vragen over Gripp

Plan een demo

Ieder bedrijf is anders. Daarom is het belangrijk om jouw situatie en processen door te nemen zodat we samen kunnen ontdekken hoe jij Gripp het beste kunt inzetten. Met een demo krijg je een rondleiding door onze software en ben je in de gelegenheid om vragen te stellen aan een ervaren business consultant. We raden je aan om voor aanvang van een demo jouw belangrijkste uitdagingen en vragen alvast voor te bereiden. Denk aan vragen zoals:

 • Hoe zit het met behoud van historische data als ik overstap naar Gripp?
 • Hoe kan ik het beste mijn planning maken in Gripp?
 • Welke koppelingen zijn mogelijk?
 • Hoe kan ik de declarabiliteit van mijn medewerkers inzien?

 

  Meld je aan voor een demo


  Gripp in 60 minuten

  Je hebt een volle agenda, dat begrijpen we helemaal. Met de Gripp webinar nemen we je mee in de belangrijkste features en onderdelen van Gripp. Binnen 60 minuten weet jij hoe je alles uit Gripp kunt halen, en je bepaalt zelf wanneer je kijkt!

  Meer dan software

  We staan voor je klaar

  Goede software is essentieel, maar professionele en snelle support is minstens zo belangrijk. Onze deskundige support medewerkers staan daarom voor je klaar. Binnen 1 uur heb je altijd antwoord op je vraag.

  Heb je na een demo nog vragen of kun je bepaalde onderdelen niet meer terugvinden? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je verder op weg kunnen helpen met Gripp.

  The proof of the pudding…

  is in the eating. Probeer daarom Gripp gewoon 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
  Probeer nu gratis

  Geen creditcard nodig. Geen gedoe.