Koester je relaties

CRM software

Met Gripp heb je een integraal overzicht van al je klanten, leads en relaties. Overal en altijd. Alle adressen, gemaakte sales afspraken, communicatiegeschiedens online en op één plek. Wel zo gemakkelijk!
  • 100% grip op je relaties
  • Alle klantcontact op één plek
  • Klantenservice en sales naar hoger plan
Probeer gratis

Al je relaties in één helder overzicht

Maak een eind aan de zoektocht naar contactgegevens van relaties. Met Gripp heb je al je contacten – klanten, leveranciers, prospects etc. – bij de hand in één helder overzicht. En met de handige zoekbox vind je snel waar je naar op zoek bent. De resultaten worden direct gefilterd of gesorteerd. Exporteren van gegevens? Ook geen probleem met het CRM systeem van Gripp!

Optimaliseer je customer service

Vragen van klanten over lopende orders, feedback en activiteiten beantwoord je snel en professioneel. De online CRM-module geeft jou, maar ook collega’s van betrokken afdelingen, snel inzicht in de informatie over de klant. Zo zorg je ervoor dat je gericht je klanten kunt aanspreken, toegespitst op de verschillende relaties en relatiebeheer.

Krachtige timeline functie

Dankzij de grafische weergave in de handige timeline zie je direct terug wanneer een offerte online geopend of geaccepteerd is, wanneer deze is omgezet naar een opdracht én wanneer deze gefactureerd is. Ook kun je eenvoudig notities aanmaken, activiteiten inplannen en e-mails sturen bij relaties, offertes en sales, verkoop- en inkoopopdrachten, taken, verkoop- en inkoopfacturen en contracten. Daarnaast houd je op een handige manier je collega´s op de hoogte van acties door ze te noemen met @mentions in de timeline.

Snel informatie opzoeken

Informatie over o.a. je relaties opzoeken? Met de uitgebreide filter mogelijkheden heb je snel alle informatie bij de hand. Of je nu een groep of persoon zoekt op functie, in een bepaalde branche of met welke medewerker er contact is geweest, je hebt het snel bij de hand. Creëer daarnaast zelf extra filteropties naar keuze door het gebruik van vrije velden.

Registreer élk klantcontact

Log elk gesprek en voeg eenvoudig bijlages toe. Zo weet je exact wat er besproken is en heb je alles bij de hand.

Vele e-mail mogelijkheden

Leg e-mails automatisch vast of verstuur een mail vanuit de timeline zodat je collega's nooit meer iets hoeven te missen.

Haal meer uit marketing automation

Voeg automatisch tags toe aan een relatie en koppel je CRM systeem aan marketingtools als Active Campagne en Mailchimp.

Weet altijd wat er speelt

Ontvang een notificatie van alle statussen in Gripp. Bij offertes, facturen en zelfs verjaardagen van collega's en relaties.

En dan ook nog...

  • Krachtige zoek-, sorteer- en filterfunctie
  • Altijd je contacten bij de hand via alle devices
  • Eenvoudig relaties importeren en exporteren
Bas Jansma Consultant bij bureau Tromp
Wij gebruiken Gripp voor het maken van offertes en het bijhouden van alle relaties, Gripp is daar het leidende systeem in voor ons

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis