Alle integraties

Campaign monitor

Je relaties worden automatisch gesynchroniseerd met Campaign monitor op basis van zelf te kiezen tags. Niemand hoeft jouw nieuwsbrief nog te missen! In Gripp kunnen de contactgegevens van relaties automatisch gepusht worden naar nieuwsbriefsysteem Campaign Monitor.

De Campaign Monitor koppeling houdt alle relaties gesynchroniseerd met de mailinglijsten die in Campaign Monitor staan. Je kunt zelf aangeven welke relaties met een bepaalde tag op welke mailinglijst in Campaign Monitor terecht moeten komen. In Gripp hoef je in het vervolg dus alleen nog maar een relatie of contactpersoon van een bepaalde tag te voorzien, waarna deze automatisch in Campaign Monitor terechtkomen.

Wat doet het precies?

Stel, je hebt in Gripp een groot aantal relaties staan. Sommige daarvan willen graag jouw wekelijkse nieuwsbrief ontvangen. Wanneer je deze relaties voorziet van de tag ‘Nieuwsbrief’, en in de instellingen aangeeft dat alle relaties met de tag ‘Nieuwsbrief’ gesynchroniseerd moeten worden met de Campaign Monitor mailinglijst “Wekelijkse nieuwsbrief”, dan worden deze elke dag automatisch doorgezet naar Campaign Monitor.Wanneer een e-mailadres wijzigt in Gripp, dan wordt ook dat netjes afgehandeld, en zal Campaign Monitor voorzien worden van het nieuwe adres. Wanneer je de tag “Nieuwsbrief” verwijdert, dan gaat Gripp er vanuit dat de betreffende relatie niet langer ingeschreven wil staan op de “Wekelijkse nieuwsbrief” lijst in Campaign Monitor, en zal het de inschrijving verwijderen.Je kunt meerdere tags koppelen aan een mailinglijst. De synchronisatie kijkt alleen naar relaties die in Gripp staan, en laat de originele inschrijvingen op de mailinglijst intact.

Gerelateerde artikelen

Hoe stel ik de Campaign Monitor koppeling in?

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis