Bedrijfssoftware voor contentbureaus

  • Gepersonaliseerde offertes in jouw huisstijl
  • Inzicht in uren en declarabiliteit
  • Eenvoudig taken aanmaken en plannen
Geen creditcard nodig. Geen gedoe.

Leg de focus op content

Al ruim 10 jaar helpt Gripp diverse contentbureaus met het automatiseren van processen en het structureren van gegevens. Het geheim van succesvol contentbureau zit vaak in balans en efficiëntie. Gripp helpt je met het automatiseren van processen en zorgt voor inzicht in productiviteit en declarabiliteit van je team. Om antwoord te krijgen op vraagstukken en geen beslissingen meer te moeten nemen op onderbuikgevoel vind je in Gripp de meest krachtige rapportages. Zo zie je direct of voorinvesteringen nog in verhouding staan tot potentiële opbrengsten en kun je direct bijsturen op basis van realtime informatie. 

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgd. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier, creëer je de prachtigste documenten!
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een handomdraai, controle houden over je inkoop en gripp houden op de planning. Cruciaal voor iedere dienstverlener, een fluitje van een cent met Gripp.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Facturen, afkomstig van een offerte, opdracht, of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog! Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Gripp geeft je alle mogelijke inzichten die je zoekt. De krachtige rapportages zorgen ervoor dat jij nooit meer beslissingen moet nemen op onderbuikgevoel.

Dit zeggen contentbureaus over Gripp

Dankzij Gripp houden we overzicht, zo kunnen wij focus leggen op de creatieve zaken

Joanne Hakkert

Operations manager bij Fullframe

Joanne Hakkert Operations manager bij Full Frame
Charlotte Backx Eigenaar bij door Lotje getikt
Rachel Vermeulen Projectmanager bij Textcase
Werkgroepsessies

Samen kom je verder

Om te waarborgen dat Gripp de beste keuze is en blijft voor contentbureaus houden we regelmatig werkgroepsessies. Tijdens deze sessies nemen we jouw werkwijze in detail door en kijken we samen op welke punten Gripp nog meer een oplossing kan bieden of welke onderdelen nog beter kunnen. Zo weten we bijvoorbeeld dat het voor contentbureaus belangrijk is om nauwkeurig te kunnen plannen. Daarom is het in Gripp mogelijk om de planning op verschillende manieren in te richten en losse taken snel in te delen. Heb je tips, vragen of opmerkingen voor Gripp waardoor onze software volgens jou nog beter zou aansluiten bij jouw wensen als architect of ingenieur? Laat het ons dan weten!

 

Killer features voor contentbureaus

Gepersonaliseerde offertes in jouw huisstijl

Hoe persoonlijk wil je het maken? Met Gripp heb je de beschikking over een veelheid van templates om professionele offertes te maken, die helemaal in jouw huisstijl zijn. En zeker zo belangrijk: die naadloos aansluiten bij de verwachtingen van je klant. Daarmee vergroot je de kans op een succesvol offertetraject aanzienlijk!

Inzicht in uren en declarabiliteit

Kijk jij naar de juiste cijfers? Met de handige urenweergave zie je in direct overzicht of alle uren gelogd zijn. In de weergave wordt de beschikbaarheid van medewerkers visueel afgezet tegen de geregistreerde uren. Zo zie je snel wie een achterstand heeft met urenregistratie. Gelukkig kun je er dankzij de automatische notificaties op rekenen dat jouw team altijd bij is met urenregistratie. Hierdoor ontvang je altijd een melding als de geregistreerde uren afwijken met jouw standaard beschikbaarheid.

Eenvoudig taken aanmaken en plannen

Een project of opdracht bestaat vaak uit meerdere taken. In de planningsmodule van Gripp is het daarom mogelijk om snel taken aan te maken voor alle medewerkers in jouw team. Dankzij de handige kleurcodering wordt het bovendien in een oogopslag duidelijk wat de status is van iedere taak. Het inplannen van taken in de agenda gaat makkelijker dan ooit en biedt veel mogelijkheden om de juiste mensen op het juiste moment aan de juiste taak te laten werken.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis