Bedrijfssoftware voor Signbureaus

  • Aantrekkelijke offertes binnen een handomdraai
  • Sterke planningsmodule en zicht op declarabiliteit
  • Volledige controle over inkoop
Geen creditcard nodig. Geen gedoe.

Gripp op jouw Signbureau

Met een flinke vertegenwoordiging in de signbranche kunnen we wel stellen dat Gripp dé bedrijfssoftware is die bij je past! Of het nu gaat om de prachtige offertes, het maken van een strakke planning of het overzichtelijke projectmanagement: Gripp heeft alles wat je zoekt! Als signmaker zorg je dat andere bedrijven opvallen met mooie reclame voor zowel binnen als buiten. Met onze software zorg je dat jouw bedrijf opvalt met mooie offertes, die makkelijk te maken zijn en die eruit zien zoals jij dat wilt.

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgd. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier, creëer je de prachtigste documenten!
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een handomdraai, controle houden over je inkoop en gripp houden op de planning. Cruciaal voor iedere dienstverlener, een fluitje van een cent met Gripp.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Facturen, afkomstig van een offerte, opdracht, of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog! Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Gripp geeft je alle mogelijke inzichten die je zoekt. De krachtige rapportages zorgen ervoor dat jij nooit meer beslissingen moet nemen op onderbuikgevoel.

Dit zeggen signbureaus over Gripp

Gripp is een pakket wat je prikkelt om actie te ondernemen

Christiaan de Jong

Eigenaar Haan reclamewerk

Christiaan de Jong Eigenaar bij Haan reclamewerk
Richard van der Hee Eigenaar bij Van Essen van Raay
Jan Vugts Eigenaar bij Vugts reclame
Werkgroepsessies

Voor en door signbureaus

Om te waarborgen dat Gripp de beste keuze is en blijft voor de signbranche houden we regelmatig werkgroepsessies. Tijdens deze sessies nemen we jouw werkwijze in detail door en kijken we samen op welke punten Gripp nog meer een oplossing kan bieden of welke onderdelen nog beter kunnen. Zo weten we bijvoorbeeld dat signbedrijven vaak met opdrachtbonnen werken die digitaal of hardcopy gelezen worden door uitvoerende werknemers. Deze maak je daarom eenvoudig aan door de opdrachtbon vanuit Gripp te downloaden. Daarnaast maakt het ook niet uit of je op basis van fixed price of nacalculatie werkt. De aanpassingen aan tarieven worden in Gripp namelijk eenvoudig doorgevoerd. Ook de inkoopkoppeling met Probo is voor veel signbedrijven een echte uitkomst. Heb je feedback voor ons of wil je graag deelnemen aan de werkgroepsessie? Laat het ons dan weten!

Killer features voor signbureaus

Aantrekkelijke offertes binnen een handomdraai

Hoe persoonlijk wil je het maken? Met Gripp heb je de beschikking over een veelheid van templates om professionele offertes te maken, die helemaal in jouw huisstijl zijn. En zeker zo belangrijk: die naadloos aansluiten bij de verwachtingen van je klant. Daarmee vergroot je de kans op een succesvol offertetraject aanzienlijk! Dankzij de online viewer kunnen jouw klanten een offerte of factuur direct bekijken. Ook hier is het mogelijk om een logo en achtergrond te uploaden, en de benamingen en kleuren van de diverse onderdelen te wijzigen.

Sterke planningsmodule en zicht op declarabiliteit

Een project of opdracht bestaat vaak uit meerdere taken. In de planningsmodule van Gripp is het daarom mogelijk om snel taken aan te maken voor alle medewerkers in jouw team. Dankzij de handige kleurcodering wordt het bovendien in een oogopslag duidelijk wat de status is van iedere taak. Het inplannen van taken in de agenda gaat makkelijker dan ooit en biedt veel mogelijkheden om de juiste mensen op het juiste moment aan de juiste taak te laten werken.

Volledige controle over inkoop

Direct inzicht in de brutowinst van een project? Dat kan alleen als je ook controle hebt over de kosten. Doordat je inkoopfacturen eenvoudig kunt koppelen aan een project heb je direct inzicht in de financiële status. Heb je een inkoopfactuur die verspreid moet worden over meerdere projecten? Ook dat is geen probleem in de inkoopmodule. Zo weet je tot op de cent nauwkeurig wat de brutowinst is en waar het uiteindelijk op zal eindigen.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis