“Gripp is meer dan een hoop functionaliteit: het is een gebruiksvriendelijk en geïntegreerd geheel”

Haan Reclamewerk in Stiens stapte enkele jaren geleden over op de online bedrijfssoftware van Gripp. “Door de enorme groei die we als bedrijf doormaakten, kregen we ook qua online projectbeheer andere behoeften voor het signbedrijf. Ik wilde een pakket waarmee planning, verkoop en opdrachten goed aan elkaar te koppelen zijn en kwam zo terecht bij Gripp”, vertelt Christiaan de Jong, eigenaar van Haan Reclamewerk.

De nadruk op verkoop

Voor Haan Reclamewerk was het belangrijk dat verkoop binnen het bedrijf meer nadruk kreeg. “We hebben hier vier mensen die offertes maken, waardoor een klant niet altijd op dezelfde manier van informatie werd voorzien. Daar heeft Gripp een goede oplossing voor. Zo krijgt elke offerte via het projectbeheer dezelfde standaardtekst mee van het signbedrijf. Professioneel, omdat de tone of voice naar buiten toe eenduidig is.

Een nauwkeurig pakket

“Het is heel handig dat alles wat binnen het bedrijf gebeurt geregistreerd wordt”, zegt Christiaan de Jong. “We kunnen op locatie foto’s maken met onze telefoon en deze direct opslaan in Gripp, waardoor iedereen te allen tijde kan inzien wat de voortgang van het project is. Het moet creatief ogen, dat past bij onze markt. Dus daar moet het projectbeheer ook in voorzien en dat doet Gripp naadloos. Bovendien raak je zo nooit iets kwijt.“

“Gripp is een pakket wat je prikkelt om actie te ondernemen. Zo kun je op de minuut nauwkeurig zien wanneer een klant een offerte heeft geopend. Daar kun je mooi op inspelen en daardoor kop je dingen sneller binnen. We zitten er nu bovenop.”

Ook onderweg profijt van Gripp

Alle 26 medewerkers van Haan Reclamewerk loggen gemakkelijk in met hun eigen account. “Ook onderweg werken ze met het projectbeheer. De monteurs van het signbedrijf kunnen direct op locatie uren en materiaalverbruik registreren. Maar ook op het gebied van de planning is alles in het pakket te vinden, zodat onze mensen eigenlijk niet eens meer naar de zaak hoeven komen om te weten wat ze moeten doen.”

“Gripp sluit naadloos aan bij signbedrijven. Wij zitten niet in een standaard markt, iedere opdracht is uniek. Dit projectbeheer denkt actief met ons mee en brengt ons verder.” – Christiaan de Jong, eigenaar Haan Reclamewerk.

Meer ervaringen van Signbureaus

“We zijn sinds we met Gripp werken 40 procent minder tijd kwijt aan het doorvoeren...

Richard van der Hee

Eigenaar bij Van Essen Van Raay

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp gewoon 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.