Moeiteloos de planning optimaliseren met Gripp

Eigenaar van signbedrijf  Van Essen Van Raay Richard van der Hee en zijn collega’s werken al jaren met andere online bedrijfssoftware en telkens liepen zij tegen blokkades aan. Niets is zo veranderlijk als het werk in een signbedrijf, maar alle planningsmodules waren zo flexibel als een houten plank. Iedere aanpassing in de planning was een tijdrovende klus. Tot ze Gripp ontdekten.

“Iedere aanpassing die we in eerdere pakketten wilden maken, moest via duizend omwegen. We bleven maar doorklikken. In Gripp koersen we in een rechte lijn van A naar B.” 

Ad hoc situaties vormen geen bedreiging meer

Richard: “De planningsmodule van Gripp werkt uitstekend. Je kunt heel makkelijk verschillende bestanden en taken aan opdrachten koppelen. Daarnaast verschuif je binnen enkele seconden een afspraak naar een andere dag. De rode draad in de signbranche is dat alles op het laatst gebeurt. Dat vraagt om flexibele automatisering.”

“We zijn sinds we met Gripp werken 40 procent minder tijd kwijt aan het doorvoeren van onze orders.”

Planningsmodule met een vliegende start

De implementatie van Gripp in het bedrijf verliep volgens Richard erg soepel. Alle bestanden uit de voorgaande bedrijfssoftware werden geëxporteerd naar het nieuwe CRM, wat Van Essen Van Raay een hoop werk scheelde. Richard: “Toen in oktober alle relaties waren geïmporteerd, stonden ook meteen alle rekenmodellen klaar. Dit gaf ons een vliegende start.”

Een order met alles erop en eraan

In Gripp voegen Richard en zijn collega’s nu veel sneller handelingen toe. Wanneer een ontwerp in de studio moet worden uitgewerkt, wordt een briefing toegevoegd aan de taak. Tekeningen en foto’s worden ook direct geüpload. Vanuit de studio krijgt het bedrijf terugkoppelingen. “En al zijn dat er tientallen: in Gripp is elke aanpassing duidelijk.”

“In de twintig jaar dat ik actief ben in de signbranche, vond ik nooit eerder een pakket dat zo naadloos aansluit. Gripp luistert echt naar de signwerkers en voegt zoveel mogelijk toevoegingen aan het standaardpakket toe.” 

 

Gripp is een pakket wat je prikkelt om actie te ondernemen

Christiaan de Jong

Eigenaar Haan reclamewerk

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis