Alle integraties

Nautasign

Handmatig gegevens vanuit de distributeur overzetten naar je bedrijfssoftware pakket is verleden tijd dankzij de koppeling met Nautasign. Nautasign is een autoriteit op het gebied van sign- en large format printing. De koppeling zorgt voor een uitwisseling van artikelen, prijzen en bestellingen tussen beide systemen, wat de efficiëntie van werken verhoogd en de foutmarge verkleint.

Hoe werkt dit? 

Een inkooporder kan aangemaakt worden in Gripp of in de webshop van Nautasign. In de webshop van Nautasign worden de bestellingen automatisch doorgestuurd naar Gripp en andersom. Dit voorkomt dubbel werk en bovendien hoeven prijzen en productinformatie niet opnieuw ingevoerd te worden in Gripp. Op deze manier zijn alle producten waar je een speciale prijsafspraak op hebt, altijd actueel in Gripp. Je hoeft dus nooit meer zelf prijzen aan te passen. Daarnaast kun je handmatig producten aanvinken die je wilt doorsturen. Door deze koppeling kun je veel tijd besparen en worden er bovendien minder fouten gemaakt.

Inschakelen van de koppeling

Voor het inschakelen van de koppeling zullen een aantal dingen ingesteld moeten worden. Wanneer je bent ingelogd op de Nautasign website kun je de instellingenpagina vinden in je accountoverzicht:

https://www.nautasign.com/customer/gripp/edit/

Wanneer de koppeling actief is, zullen alle producten inclusief prijzen gesynchroniseerd worden. Dit kan de eerste keer wat langer duren. Je krijgt een melding wanneer alle data zijn gesynchroniseerd.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis