We kunnen nu veel sneller werken dankzij Gripp”

Full Frame uit Tilburg is een dienstverlener in filmproducties en levert audiovisuele producties zoals commercials, bedrijfsfilms, productpromotie, (live) registratie en animatie. Full Frame heeft persoonlijke benadering, efficiëntie, kwaliteit en creativiteit als kernwaarden en gebruikt Gripp om die na te streven.

“Dankzij BureauZuid zijn wij in contact gekomen met Gripp. Kort daarna waren we over!”

Mede-eigenaar van Full Frame, Joris Vorselaar, vertelt dat Full Frame Gripp is gaan gebruiken na aanraden van BureauZuid dat sinds augustus 2012 Gripp gebruikt: “Ik was op zoek naar een nieuw CRM pakket en na wat te hebben rondgevraagd vertelde BureauZuid mij dat ik met Marcel moest gaan praten. Hij is toen langs geweest en heeft een demo gegeven. Sindsdien zijn we over.”

“Goedgekeurde offertes zetten we om naar opdracht en dan weet iedereen precies wat hij moet doen”

Gripp wordt door Full Frame voornamelijk gebruikt voor de financiële afwikkeling van offertes, facturen en project management. Joris vertelt dat door Gripp iedereen weet wat hij moet doen: “Gripp wordt voornamelijk gebruikt voor financiële afwikkeling van offertes, facturen en project management. Alle offertes komen in Gripp te staan en die sturen we door naar de klant. Goedgekeurde offertes zetten we om naar opdracht en dan weet iedereen wat hij moet doen. Vooral met post producties is dit handig want dan zetten we er ook feedback rondes in zodat er terugkoppeling is naar de klant. Daardoor weten we de input van de klant en hebben we dit allemaal in een overzicht staan.”

“Dankzij basis-offertes maak in sneller offertes, zonder dingen te vergeten”

Joris vervolgt zijn verhaal door te vertellen dat door gebruik te maken van basis-offertes sneller gewerkt kan worden en er niks vergeten wordt: “Bij de productie van bijvoorbeeld een film komt zoveel kijken, als ik dit bij elke nieuwe offerte moet opsommen ben ik heel lang bezig. Basis-offertes gebruiken wij daarom om sneller offertes op te kunnen stellen, ook vergeet ik hierdoor niks. In Gripp heb ik verschillende basis-offertes ingevoerd. Nu begin ik per project met de daar bijhorende basis-offerte waar alle producten en diensten op staan. Ik hoef vervolgens alleen maar aan te klikken welke producten en diensten er uiteindelijk op de offerte moeten komen en dan ben ik klaar, dit werkt een stuk sneller dan voordat wij met Gripp werkten.”

Meer ervaringen van contentbureaus

Ik vind het fantastisch dat Gripp werkt met overzichtelijke blokken en kleuren. Da...

Charlotte Backx

Eigenaar bij Door Lotje Getikt

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp gewoon 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.