Overzicht en snelheid in één pakket

Full Frame uit Tilburg is specialist in filmproducties. Het bedrijf levert audiovisuele producties zoals commercials, bedrijfsfilms, productpromotie, (live) registraties en animaties. Full Frame heeft persoonlijke benadering, efficiëntie, kwaliteit en creativiteit als kernwaarden. Met Gripp geven ze die kernwaarden vorm. 

Mede-eigenaar van Full Frame, Joris Vorselaar, vertelt dat Full Frame Gripp is gaan gebruiken op aanraden van BureauZuid dat sinds augustus 2012 Gripp gebruikt: “Ik was op zoek naar een nieuw CRM pakket en na wat te hebben rondgevraagd vertelde BureauZuid mij dat ik met Marcel Koenders moest gaan praten. Hij is toen langs geweest en heeft bij ons een demo gegeven. Dat was positief, sindsdien gebruiken we Gripp als alledaagse bedrijfstool.”

“Goedgekeurde offertes zetten we om naar een opdracht en dan weet iedereen precies waar hij of zij moet doen.”

 

Alles in één overzicht

Gripp wordt door Full Frame voornamelijk gebruikt voor de financiële afwikkeling van offertes, facturen en project management. Joris: “Alle offertes komen in Gripp te staan en die sturen we door naar de klant. Goedgekeurde offertes zetten we om naar een opdracht en dan weet iedereen wat hij moet doen. Vooral met post producties is dit handig, want dan zetten we er ook feedback rondes in zodat er terugkoppeling is naar de klant. Daardoor staat de feedback van de klant altijd duidelijk in één overzicht.”

“Dankzij basis-offertes maken we sneller offertes en dat zonder elementen te vergeten”

Basis offertes 

Door gebruik te maken van basis offertes wordt er sneller gewerkt en kan niks vergeten worden. Dit is extra handig bij filmproducties volgens Joris: “Als we bij ieder nieuw project alle offerte onderdelen opnieuw moeten opsommen, zijn we heel lang bezig. Nu beginnen we per project met een daarbij horende basis offerte, waar alle producten en diensten automatisch op staan. Dit kan vervolgens makkelijk naar wens aangepast worden als dit nodig is.”

 

Testimonial video Full Frame

Meer ervaringen van contentbureaus

Ik vind het fantastisch dat Gripp werkt met overzichtelijke blokken en kleuren. Da...

Charlotte Backx

Eigenaar bij Door Lotje Getikt

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis