Alle artikelen

Gripp update: notificaties, betalingen registreren, overzichtelijker plannen en meer..

Afgelopen week heeft er weer een update plaatsgevonden. De belangrijkste nieuwe functionaliteiten en verbeteringen worden uitgelicht in video en tekst hieronder.

 

September update video

Standaard verlofdagen medewerkers 2023 

We blijven nog heel even in vakantiesferen. De standaard verlofdagen voor 2023 zijn namelijk alvast voor je in Gripp gezet. Je kunt ze nu doorvoeren om de planning voor komend jaar alvast goed te beginnen.

Nieuwe knop notificatie profielen

We hebben bij het invoeren van notificatie profielen een knop toegevoegd waarmee het mogelijk wordt om het zojuist ingestelde notificatie profiel bij alle medewerkers onder het rechten profiel door te voeren. Zo mist nooit meer iemand een notificatie!

Hierop kun je sorteren en filteren om het antwoord te geven op alle vragen over historische en actuele offertefase-data.

Online betalingen registreren in facturen

Online shoppen, wie doet het niet? Het is vanaf nu mogelijk om die online betalingen ook als zodanig in Gripp te registreren. Deze betalingen worden automatisch onttrokken van eventueel gegenereerde SEPA bestanden, zodat jouw boekhouding een stuk makkelijker wordt. Stel dit in bij je relatie om automatisch inkoopfacturen als online betaald te registreren.

Overzichtelijker plannen in taken

We hebben het grid overzicht van de taken verrijkt met de start- en einddatum van de taak. Dit maakt het plannen van taken een stuk duidelijker.

Mails naar meerdere tijdlijnen en nieuwe zoekbalk

Er kunnen veel berichten op tijdlijnen staan. Om toch snel te vinden wat je zoekt, hebben we een zoekbalk toegevoegd aan de tijdlijn. Daarnaast is het nu mogelijk om mails naar verschillende tijdlijnen door te sturen.

Direct uren schrijven en terugzien in euro’s

Bij het afronden van een taak is het vanaf nu mogelijk om direct een onderliggende taak af te ronden en hierop uren te schrijven. 
Deze uren kun je onder capaciteit terugzien in euro’s. Dit geeft je de ruimte om te kunnen plannen op basis van besteedbaar budget. Want tijd is geld, maar geld is ook tijd.


Nieuwe versie Yuki koppeling

Een nieuwe versie van de Yuki koppeling gaat met de aankomende release mee. Dit houdt in dat de ‘oude’  koppeling komt te vervallen. Gebruikers van de oude Yuki koppelingen zullen hier bericht van krijgen.

Verdere verbeteringen en updates

 • Losse documenten zijn verbeterd. Er kunnen meer gegevens uit projecten en onderliggende opdrachten, offertes en facturen gebruikt worden. Voor meer informatie kun je kijken op de de support pagina.  
 • In het klantportaal is de weergave van de algemene fase en contractnamen verbeterd. 
 • De rapportages zijn ook deze release weer verbeterd met talloze aanpassingen. Iedere aanpassing zorgt ervoor dat je beter en meer inzicht krijgt in jouw bedrijf en werkprocessen.
 • In automation is het vanaf nu onmogelijk om oneindige acties uit te voeren, zodat processen niet meer stil kunnen komen te liggen. 
 • Er zijn verbeteringen doorgevoerd in de verzonden documenten voor Peppol.
 • Er zijn meer condities bij verschillende onderdelen.
 • Eventuele foutmeldingen hebben verbeterde afwerkingen. 

 

 

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

 • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
 • Minder fouten, meer werkplezier
 • Sneller en verantwoord groeien
 • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis