Alle integraties

Twinfield

Het is mogelijk om een live-koppeling te maken met Twinfield. Door deze koppeling synchroniseren facturen automatisch vanuit Gripp naar Twinfield. De facturen komen als boekingsregel op de openstaande postenlijst van Twinfield terecht, inclusief een link naar de factuur in Gripp.

Twinfield koppelt verwerkte betalingen ook weer terug naar Gripp. Hierdoor blijft de openstaande postenlijst up-to-date en kunnen vanuit Gripp ook herinneringen/aanmaningen verstuurd worden. De administratie wordt gevoerd in Twinfield, de facturen worden verstuurd vanaf Gripp.

Exporteren in het juiste format

Wil je geen gebruik maken van de betaalde live koppeling met Twinfield? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om je data uit Gripp te exporteren naar het juiste format voor Twinfield. Hierdoor kun je met een paar handelingen zelf jouw gegevens importeren.

Wat zijn de kosten?

De Twinfield koppeling is gratis inbegrepen in het Gripp Plus pakket. Heb je geen Gripp Plus maar wil je wel gebruik maken van de koppeling? Dan zijn de kosten €5,- per maand.

Gerelateerde artikelen
Export naar twinfield instellen
Livekoppeling met twinfield instellen
Livekoppeling met twinfield gebruiken

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis