Excel lijstjes overbodig dankzij Gripp

Puurpxl is een multimediabureau dat gevestigd is in het hart van Utrecht. Puurpxl ontwikkelt en ontwerpt digitale concepten voor opdrachtgevers zoals Geen Stijl, Post NL, Consumentenbond, Powned en McDonald. Kwaliteit en oog voor detail zijn kernwaarden van Puurpxl en dat is terug te zien in hun werk. Partner van Puurpxl, Darja Scheffers, vertelt waarom Puurpxl met Gripp is gaan werken en hoe Gripp bijdraagt aan de dagelijkse bedrijfsvoering van een klein, maar snel groeiend bureau.

Overstappen

Ontevreden zijn over je huidige bedrijfssoftware betekent vaak niet dat er meteen wordt overgestapt naar een alternatief. Darja: “Wij waren al een half jaar opzoek naar een goed alternatief voor ons huidige bedrijfssoftware. Mijn collega stelde voor om de demo van Gripp te doorlopen nadat hij de website van Gripp had bekeken. Gripp voelde, ten opzichte van wat we hadden, zo fijn dat we daarna meteen zijn overgestapt. Het was in tegenstelling tot onze vorige bedrijfssoftware wél gebruiksvriendelijk en niet te duur.”

“Gripp was in tegenstelling tot onze vorige bedrijfssoftware wél gebruiksvriendelijk en niet te duur”

Mobiele app

Dat werken tegenwoordig niet meer alleen op kantoor plaatsvindt is de reden waarom er een mobiele app van Gripp is ontwikkeld. Darja vertelt waarom zij de app van Gripp heeft gedownload: “Ik heb niet alle relaties in mijn telefoon staan. Door gebruik te maken van de Gripp app heb ik nu altijd al mijn relaties bij me. Ook heb ik met de app altijd inzicht in mijn taken, debiteuren, gemaakte uren en omzet. Dit is dan ook de reden waarom ik de app heb gedownload voordat ik op vakantie ging.”

“Door gebruik te maken van de Gripp app op mijn telefoon heb ik nu altijd al mijn relaties bij me”

Uren schrijven en projecten

Puurpxl gebruikt Gripp voornamelijk om uren te boeken op projecten. Door de urenregistratie van Gripp te gebruiken weet Darja precies wie aan welk project heeft gewerkt en wat de status van dat project is: “Wij gebruiken Gripp het meest voor het schrijven van uren op projecten. Dit is handig omdat ik daardoor weet wie voor welk project heeft gewerkt en wanneer zij daarvoor hebben gewerkt. Ook geeft dit inzicht in de status van het project en de productiviteit van mijn werknemers.”

Voordat Puurpxl met Gripp ging werken werd de status van facturen in Excellijstjes bijgehouden. Tegenwoordig wordt dit in Gripp gedaan: “Het is fijn dat je in Gripp kan bijhouden welke facturen er betaald of niet betaald zijn. Dit geeft overzicht en maakt Excellijstjes overbodig. Daarnaast geeft Gripp je een reminder over openstaande facturen.”

Meer ervaringen

Gripp onderscheidt zich door altijd uit te gaan van de gebruiker.

Joost van Iperen

Managing director bij Sowiesohelder

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis