“Het overzicht dat Gripp geeft maakt Excel-lijstjes overbodig.”

Puurpxl is een multimediabureau dat gevestigd is in het hart van Utrecht. Puurpxl ontwikkelt en ontwerpt digitale concepten voor opdrachtgevers zoals Geen Stijl, Post NL, Consumentenbond, Powned en McDonald. Kwaliteit en oog voor detail zijn kernwaarden van Puurpxl en dat is terug te zien in hun werk. Partner van Puurpxl, Pleun Beijsens, vertelt waarom Puurpxl met Gripp is gaan werken en hoe Gripp bijdraagt aan de dagelijkse bedrijfsvoering van een klein, maar snel groeiend bureau.

“Mijn collega stelde voor om de demo van Gripp te doorlopen. Daarna zijn we meteen overgestapt ”

Ontevreden zijn over je huidige bedrijfssoftware betekent vaak niet dat er meteen wordt overgestapt naar een alternatief. Pleun vertelt dat Puurpxl een half jaar heeft gezocht naar een programma dat makkelijker en goedkoper is dan de bedrijfssoftware dat voor Gripp werd gebruikt: “Wij waren al een half jaar opzoek naar een goed alternatief voor ons huidige bedrijfssoftware. Mijn collega stelde voor om de demo van Gripp te doorlopen nadat hij de website van Gripp had bekeken. Gripp voelde, ten opzichte van wat we hadden, zo fijn dat we daarna meteen zijn overgestapt. Het was in tegenstelling tot onze vorige bedrijfssoftware wél gebruiksvriendelijk en niet te duur.”

“Door gebruik te maken van de Gripp app op mijn telefoon heb ik nu altijd al mijn relaties bij me”

Dat werken tegenwoordig niet meer alleen op kantoor plaatsvindt is de reden waarom er een mobiele app van Gripp is ontwikkeld. Pleun vertelt waarom zij de app van Gripp heeft gedownload: “Ik heb niet alle relaties in mijn telefoon staan. Door gebruik te maken van de Gripp app heb ik nu altijd al mijn relaties bij me. Ook heb ik met de app altijd inzicht in mijn taken, debiteuren, gemaakte uren en omzet. Dit is dan ook de reden waarom ik de app heb gedownload voordat ik op vakantie ging.”

“Waar wij Gripp het meest voor gebruiken is het schrijven van uren op projecten”

Puurpxl gebruikt Gripp voornamelijk om uren te boeken op projecten. Door de urenregistratie van Gripp te gebruiken weet Pleun precies wie aan welk project heeft gewerkt en wat de status van dat project is: “Waar wij Gripp het meest voor gebruiken is het schrijven van uren op projecten. Dit is handig omdat ik daardoor weet wie voor welk project heeft gewerkt en wanneer zij daarvoor hebben gewerkt. Ook geeft dit inzicht in de status van het project en de productiviteit van mijn werknemers.”

Voor dat Puurpxl met Gripp ging werken werd de status van facturen in Excellijstjes bijgehouden. Tegenwoordig wordt dit in Gripp gedaan: “Wat het lekkere is dat je in Gripp bij kan houden welke facturen er betaald of niet betaald zijn. Dit geeft overzicht en maakt Excellijstjes overbodig. Daarnaast geeft Gripp je over openstaande facturen een reminder.”

Meer ervaringen van communicatiebureaus

Gripp onderscheidt zich door altijd uit te gaan van de gebruiker.

Joost van Iperen

Managing director bij Sowiesohelder

Krijg net als 2.000+ bureaus ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp gewoon 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.