“Dankzij Gripp weet iedereen altijd wat de klant graag wil”

BureauZuid is een full service reclame- en internetbureau uit Tilburg, gespecialiseerd in het creëren van merken en het realiseren van effectieve (marketing)communicatie. Dit doet BureauZuid met een overdachte strategie, frisse designs en originaliteit in denken. Projectmanager en copywriter Manon van Dijk vertelt over de manier waarop Gripp gebruikt wordt, in een bedrijf dat weet hoe belangrijk goede communicatie met de klant is.

“Wanneer iemand s ‘morgens Gripp opent weet hij precies wat zijn taken zijn”

BureauZuid heeft in Gripp van alle medewerkers een profiel aangemaakt, waar Manon bij de planning handig gebruik van maakt: “In Gripp plan ik medewerkers acht uur op een dag in, wanneer iemand s ‘morgens Gripp opent weet hij precies wat zijn taken zijn. Omdat wij altijd vanuit een opdracht werken worden de gemaakte uren van de ingeplande taken meteen aan opdrachten gekoppeld. Met deze manier van werken is er altijd inzicht in wat de status van de opdracht is.”

“Ook de juist contactpersoon kan direct gekoppeld worden, erg handig natuurlijk!”

Even snel bij een klant de juiste offerte, opdracht of factuur opzoeken is zo gedaan met Gripp. Manon vertelt hoe zij dit doet: “Een nieuwe klant of contactpersoon wordt altijd ingevoerd in Gripp. Zo kan je offertes, opdrachten en facturen bij de juiste contactpersoon zetten, erg handig natuurlijk voor als je dit later snel wilt inzien of wijzigen.”

“De timeline is voor ons erg handig omdat alle wijzigingen en afspraken daarin op een rij worden gezet”

Over hoe Gripp zorgt voor overzicht vertelt Manon het volgende: “Waar wij tegenwoordig bij opdrachten veel gebruik van maken is de timeline. De timeline is voor ons erg handig omdat alle wijzigingen en afspraken rondom een opdracht daarmee op een rij worden gezet. Zo heb je altijd overzicht en weet iedereen wat hij moet doen. Bij relaties gebruiken we de timeline om gespreksverslagen bij te houden. Daarnaast worden evaluaties ook bijgehouden in de timeline, zo weten we altijd wat de klant wil.”

Meer ervaringen van Marketingbureaus

Gripp blinkt uit in overzichtelijkheid, de online bedrijfssoftware is heel efficiënt.

Pieter Voogt

Managing Director bij Pauwr

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp gewoon 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.