Happy-Horizon-Gripp

Groeien, met focus op de juiste zaken

Happy Horizon is een online marketingbureau, gevestigd in Eindhoven. Ze helpen dagelijks meer dan 1000 organisaties met het (her)kennen, bereiken en verleiden van hun doelgroep. Ze zijn altijd bezig met groei, voor hun klanten en voor zichzelf. Dankzij Gripp houden ze nu focus op dit doel. 

“Met Gripp hebben we de hele keten in één pakket. Dat werkt heel prettig.” 

Het groeien ging namelijk zo goed, dat het steeds lastiger werd om de planning zo efficiënt mogelijk te doen. Victor Ribot, manager van Happy Horizon: “We hadden een boekhoudpakket, een project management systeem, sales software en dan waren er ook nog wat losse spreadsheets.” Dat werkte niet meer, en daarom kwamen we bij Gripp uit. “Met Gripp hebben we de hele keten in één pakket”, vertelt Victor. “Van offerte, opdracht, tot aan facturatie en het rapportage stuk. Dat werkt heel prettig.”

“Dankzij een koppeling worden verlofaanvragen gelijk verwerkt en kunnen we ver in de toekomst zien hoe de bezetting eruit ziet.”

Happy Horizon werkt veel op basis van abonnementen. Daarom is het erg handig als ze ver in de toekomst kunnen kijken hoe hun bezetting eruitziet. Hiervoor gebruiken ze de planningsmodule van Gripp. Dankzij de directe koppeling tussen Gripp en salarisadministratiesoftware Loket, worden verlofaanvragen gelijk verwerkt. Op deze manier is alles altijd actueel en inzichtelijk voor alle werknemers. Dit draagt bij aan een soepele planning. Victor: “Dankzij Gripp hebben we geen losse systemen meer, maar één totaaloplossing, waardoor wij lekker verder kunnen groeien.”

 

Bekijk hier de testimonial video van Happy Horizon:

 

 

 

Meer ervaringen van marketingbureaus

De transitie van data ging vlekkeloos en de Gripp’er was erg behulpzaam, zo paste ...

Charlotte Backx

Eigenaar bij Door Lotje Getikt

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis