Gripp vervangt zelf ontwikkelde bedrijfssoftware van Redkiwi

De lat ligt hoog als een software-ontwikkelaar op zoek gaat naar een vervanging van zijn bedrijfssoftware. Toch was het noodzakelijk, verklaart Jasper Verbunt van Redkiwi. “Je eigen intranet ontwikkelen als full service digital agency vonden we tof, maar ook tijdrovend. Het was na enkele jaren tijd om het werk uit handen te geven.”

Hoog gebruiksgemak

Het gehele werkproces van Redkiwi is in Gripp geregeld. “Toen na een tijd bleek dat Gripp gebruiksvriendelijker, logischer en prettiger werkt dan ons voormalige boekhoudsysteem, besloten we de volledige overstap te maken naar hun software. In plaats van 32 keer klikken om onze financiën te regelen, zijn we er nu in 3 kliks.”

In plaats van 32 keer klikken om onze financiën te regelen, zijn we er nu in 3 kliks.”

Slimme koppelingen met andere systemen

Redkiwi slaat de handen ineen met developers die werken met ‘tickets’ in de software Jira. Voor een volledige controle op de workflow, moest er wel een koppeling komen met Gripp. “Ze hoorde onze wensen aan en ging sleutelen. Als onze developers nu hun uren opschrijven in Jira, zie ik dit in Gripp real-time terug. Zo houd ik overzicht op alle declarabele uren, de voortgang van projecten en blijft het projectmanagement overzichtelijk.”

In dezelfde lijn met Redkiwi

“Gripp doet het gewoon goed. Ze zijn technisch sterk en zetten wensen moeiteloos om naar een praktische oplossing in hun bedrijfssoftware. Uiteindelijk leverde Gripp ons een product dat bijna helemaal overeenkwam met ons eigen gebouwde platform. Het is fijn dat onze gedachten over een sterk functionerend en overzichtelijk systeem overeenkomen.”

Meer ervaringen van Marketingbureaus

Gripp blinkt uit in overzichtelijkheid, de online bedrijfssoftware is heel efficiënt.

Pieter Voogt

Managing Director bij Pauwr

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis