“Gripp: overzichtelijke online bedrijfssoftware”

Digital marketing- en mediabureau PauwR, dat dit jaar op nummer twee staat in de Emerce 100, maakt sinds een jaar gebruik van de online bedrijfssoftware van Gripp. “Ik zag dat een partner het gebruikte en ik was meteen onder de indruk”, zegt managing partner Pieter Voogt. “De hele workflow is geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Je kunt daarom geen handmatige fouten meer maken.”

“Gripp blinkt uit in overzichtelijkheid, de online bedrijfssoftware is heel efficiënt. Ik raad het elk bureau aan.” – Pieter Voogt, managing partner PauwR

Van offerte tot factuur

“Het hele traject van offerte tot opdracht en factuur is in Gripp ontzettend overzichtelijk”, zegt Pieter Voogt. “Je ziet in de online bedrijfssoftware wat de status van een opdracht is en waar je aan toe bent. In één oogopslag.” Dat is niet alleen voor de medewerkers handig, maar ook voor de boekhouder. “Vroeger moesten we alle administratie exporteren naar een boekhoudpakket in excel en dan ook nog printen. Een hele hoop gedoe waar we nu geen tijd meer aan kwijt zijn.”

Vlekkeloze transitie met persoonlijke ondersteuning

Een expert van Gripp begeleidde de overgang van de oude naar de nieuwe bedrijfssoftware bij PauwR. “De transitie van data ging vlekkeloos en de Gripp’er was erg behulpzaam, zo paste hij een aantal zaken op maat en handmatig aan voor ons bedrijf. Hij luistert specifiek naar onze wensen en komt met logische oplossingen, omdat hij weet welke functies bij ons passen.”

“Sneller dan we hadden verwacht, was Gripp helemaal geïntegreerd in ons bedrijf. Dat ging rimpelloos, met uitstekende ondersteuning.” – Pieter Voogt, managing partner PauwR

Meer ervaringen van Marketingbureaus

In plaats van 32 keer klikken om onze financiën te regelen, zijn we er nu in 3 kliks.

Jasper Verbunt

CEO & Founder Redkiwi

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis