Alle artikelen

Webinar: Contracten in Gripp

Voorkom tijdrovende repeterende handelingen bij periodieke opdrachten

Als bureau heb je met regelmaat te maken met periodiek terugkerende opdrachten. Een goed voorbeeld hiervan is een jaarlijks onderhoudscontract voor een website maar ook het ophogen van een urenbudget op een opdracht kan maandelijks gebeuren. Vaak zijn dit afspraken die zijn vastgelegd in een opdrachtbevestiging of werk overeenkomst. Wanneer je geen gebruik maakt van bedrijfssoftware die deze zaken kan automatiseren, moeten deze opdrachten en taken steeds weer opnieuw worden ingepland en de administratie hiervoor handmatig worden doorgevoerd. Dit kost niet alleen tijd maar is ook erg foutgevoelig. 

De contractmodule van Gripp zorgt ervoor dat je over de organisatorische processen rondom periodieke opdrachten, niet meer hoeft na te denken. De contractmodule van Gripp zet periodiek terugkerende zaken automatisch om in opdrachten of facturen binnen Gripp.

Zo hoef je de opdracht maar één keer aan te maken en bepaal je vervolgens zelf wanneer en met welke frequentie er voor een contract of abonnement bijvoorbeeld een conceptfactuur klaargezet dient te worden. 

Het webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Inschrijven kan dus niet meer, maar je kunt het wel gratis terugkijken: 

 

 

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis