Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Plus Rapportages, Time Tracker, Simplerinvoicing en meer!

Geplaatst op 27 december 2019 door Anne
Op de valreep van 2019 nog een laatste update van Gripp! We lanceren dit weekend, naast tientallen kleine verbeteringen, o.a. de gloednieuwe Gripp Plus Rapportages. Tevens zal de Gripp Time Tracker app binnen enkele dagen in de diverse App Stores verschijnen.

Gripp Plus Rapportages

De lancering is een feit. De eerste paar onderdelen die we onder de vlag van Gripp Plus uitbrengen zijn de diepgaande rapportages (werknaam Gripp Insights), met daarbij de mogelijkheid tot het invoeren en monitoren van targets. Gripp Plus is op elk moment eenvoudig te activeren via onze vernieuwde Accountpagina (zie verderop). Tot 1 februari betaal je geen extra kosten voor Gripp Plus!

We hebben voor het gemak een korte webinar opgenomen om alle facetten van de nieuwe rapportages kort toe te lichten. Bekijk de webinar.
afbeelding

Gripp Time Tracker

De gloednieuwe Gripp Time Tracker app is af! Binnen enkele dagen zal het review-proces van de verschillende app-stores afgerond zijn, en kun je de app installeren op je iPhone of Android-toestel.

Om het mogelijk te maken dat je nooit 'vast loopt' tijdens het bijhouden van je uren op je smartphone, is er in iedere omgeving een speciale opdracht met een speciaal product toegevoegd. Deze verschijnt vanzelf in het weekformulier van de betreffende medewerker als daar uren op geschreven zijn. Dit zal het geval zijn als er bijvoorbeeld tijd wordt bijgehouden op een activiteit of een los agenda-item. Afhankelijk van je eigen bedrijfsbeleid, kun je er voor kiezen die uren daar te laten staan, of ze te verslepen naar het juiste project.
afbeelding

Gripp in het Engels

Met de vele duizenden stukjes tekst in Gripp is het een hele klus om dat te vertalen. Hoewel nog niet helemaal klaar, bieden we de Engelssprekende gebruikers van Gripp toch alvast de mogelijkheid om Gripp (gedeeltelijk) in het Engels te gebruiken. De komende tijd zullen steeds meer stukjes tekst vertaald worden. Naast de algemene teksten bestaat Gripp gedeeltelijk uit zelf toegevoegde stukjes tekst, bijvoorbeeld de offertefases. Via de Instellingen (tandwiel linksonder) > Vertalingen, kun je deze zelf aanpassen. Je ervaringen en feedback ontvangen we uiteraard graag!

Verbeteringen dankzij jullie feedback

Zoals wellicht bekend houden we periodiek werkgroepsessies met een aantal geïnteresseerde ondernemers om te praten over verbeteringen binnen Gripp. De afgelopen periode hebben we gesproken met bedrijven uit de marketing- en adviesbranche. Een groot deel van deze feedback hebben we inmiddels gerealiseerd en wordt meegenomen in de update van dit weekend.
 • Sommige bedrijven werken veel voor dezelfde opdrachtgever. Daarom is in hun geval de naam van een offerte of opdracht belangrijker dan de bedrijfsnaam. Door een kleine uitbreiding van Gripp kun je via de overzicht-instellingen nu zelf kiezen wat je benadrukt wilt hebben door het aanvinken van de juiste kolom. Eveneens is onderaan de pop-up de mogelijkheid toegevoegd om alleen de medewerkers met ster te tonen, in plaats van alle medewerkers.
 • Contactgegevens van een contactpersoon kunnen snel worden overgenomen bij het aanmaken van een bedrijf.
 • Medewerkers met ster worden nu in een aparte kolom geëxporteerd bij de diverse exports.
 • Er zijn extra filtermogelijkheden toegevoegd bij o.a. het offerteoverzicht, opdrachtenoverzicht en urenoverzicht.
 • Interne notities kunnen nu ook worden geïmporteerd bij producten.
 • PDF-bijlagen zijn nu, net als afbeeldingen, als preview te bekijken bij bijvoorbeeld de uploadvelden of de timeline.
 • Bij het weekformulier op de urenpagina is een mogelijkheid toegevoegd om met een druk op de knop de uren van de week ervoor over te nemen. Tevens is er meer onderscheid gemaakt tussen offertes en opdrachten en worden regels die van het type 'aantallen' zijn met een licht oranje achtergrondkleur weergegeven.
 • Bij het offerte en opdrachtenoverzicht is een kolom 'Aantal uren' beschikbaar gemaakt. Je kunt deze via de overzichtsinstellingen activeren.
 • Het overzicht 'Alle uren' is nu te filteren op opdracht-tag.
 • Snippets kunnen nu ook gebruikt worden bij groepsomschrijvingen.
 • In diverse exports van uren-overzichten worden nu ook de bijbehorende taken genoemd.
 • Medewerkers kunnen nu ook in bulk bij een contract worden toegevoegd of verwijderd.
 • Het veld 'toevoeging onderwerp' wordt automatisch aangevuld met de meest gebruikte waarde. Daarnaast wordt 'toevoeging onderwerp' nu ook getoond bij optionele producten in het acceptatiescherm van de offerte.
 • Werking van @mentions is verbeterd.
 • Ten slotte zijn er meer dan 60 andere kleine verbeteringen op het gebied van stabiliteit en snelheid doorgevoerd.

Op naar 2020

Aangezien de jaarwisseling er weer aan komt, willen wij graag een aantal punten extra onder de aandacht brengen, voor een soepele overgang naar 2020. Lees hier meer over in onze blog Op naar 2020 met Gripp.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!