Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Snippets, inkoopopdracht-team en betaalbatch creditfacturen

Geplaatst op 23 december 2016 door Jack
Net net voordat onze Kerst-borrel vanmiddag begint nog een update! Deze week lanceren we onder andere snippets, kun je een team toevoegen op een inkoopopdracht, en betaalbatches maken voor je creditfacturen.

Snippets en afwijkende afleveradressen

Afbeelding
Snippets zijn kleine stukjes tekst die je vooraf kunt aanmaken, en vervolgens in het systeem kunt gebruiken in tekstvelden. Een snippet kan een werk/afleveradres zijn, of een ander willekeurig stukje tekst. Zo kun je bijvoorbeeld een stukje standaard tekst snel inladen op een offerte of opdracht. Ze kunnen specifiek gekoppeld zijn aan een relatie, of systeem-breed gemaakt en gebruikt worden. Meer uitleg over het werken met snippets vind je op onze support-pagina.

Bij offertes, opdrachten en inkoopopdrachten is het straks eveneens mogelijk om een afwijkend aflever/werk adres in te vullen. Hier komen de snippets goed van pas: met een druk op de knop voeg je een vooraf opgeslagen adres toe!

Team op inkoopopdrachten

Vanaf komende update wordt het mogelijk om ook op inkoopopdrachten een team samen te stellen. Zo kun je in jouw workflow beter bepalen wie voor welke inkoopopdracht verantwoordelijk is, en bij wie je moet zijn voor vragen. De rechtenprofielen zijn uitgebreid, zodat je kunt aangeven of medewerkers alle inkoopopdrachten mogen zien, of alleen die waarbij ze in het team zitten. Dit extra rechtenprofiel is ook voor inkoopfacturen toegevoegd.

Betaalbatches voor creditfacturen

Soms loopt het aantal creditfacturen best wel op, en wordt het een flink karwei om deze allemaal met de hand in te voeren bij de bank. Vanaf nu is dat verleden tijd, en kan er een betaalbatch worden gemaakt voor verkoopcreditfacturen en verkoopfacturen waarvoor teveel geld is ontvangen. Je kunt vanuit het facturenoverzicht de betreffende verkoopfacturen selecteren, en onderaan kiezen voor 'Betaalbatch SEPA aanmaken...'.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!