Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Gripp gaat verhuizen

Geplaatst op 1 juni 2020 door Marieke
Afbeelding
Gripp zet een grote stap vooruit met het op 8 mei ondertekenen van de huurovereenkomst voor een halve verdieping in Plan-t in de Spoorzone in Tilburg! De ambitie om dé online bedrijfssoftware van Nederland te worden is sterker dan ooit. Je hoort Gripp op de radio, ziet Gripp op grote billboards langs de snelweg, leest over het bedrijf in magazines en ontdekt Gripp op televisie bij RTL-Z.

Waarom Plan-t?

Op dit moment is Gripp gevestigd in Station 88, eveneens in de Spoorzone van Tilburg, waar wij alweer ruim twee jaar met veel plezier werken. Wij groeien daar echter, sneller dan verwacht, uit ons jasje en zijn daarom op zoek gegaan naar een andere locatie in de Spoorzone. Een locatie waar wij nog verder kunnen doorgroeien, maar wel met hetzelfde creatieve en innovatieve karakter. Plan-t past perfect in dit plaatje!
De verhuizing naar Plan-t is voor ons bedrijf weer een mooie stap vooruit. Plan-t vormt voor de medewerkers van Gripp een goede thuisbasis, waar wij met trots onze (toekomstige) klanten kunnen ontvangen voor demonstraties en trainingen.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!