Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Gripp Blogt!

Op naar 2021 met Gripp

Na een bewogen jaar vol coronaperikelen, is het toch echt bijna zover en komt de jaarwisseling eraan. Voor een soepele overgang van je Gripp-account naar 2021, brengen wij graag nog een aantal punten extra onder de aandacht.
Profielfoto
Marieke
3 december 2020

Gripp update: Retainers, taken samenvoegen en meer!

In deze update: overzichtelijker werken met retainers, sneller plannen door het samenvoegen van taken, en nog tal van andere verbeteringen!
Profielfoto
Marcel
22 november 2020

Gripp update: Werklocaties, groepstatussen, en meer!

In deze update: werklocaties, groepstatussen, en meer!
Profielfoto
Jack
8 november 2020

Gripp update: Probo-koppeling, Automation verbeteringen, en meer!

Gripp krijgt weer een update. Ditmaal lanceren we een koppeling met Probo, en voegen we verbeteringen toe aan de rechtenprofielen en Automation.
Profielfoto
Jack
15 oktober 2020

Vernieuwde Gripp-offertes zorgen voor een vliegende start

Onlangs heb je in een blog kunnen lezen dat wij onze Gripp-offerte flink op de schop hebben genomen. De nieuwe offerte is inmiddels in gebruik genomen en het is tijd om te evalueren of de offerte echt beter is geworden.
Profielfoto
Marieke
15 oktober 2020

Gripp update: Automation

Tussen alle vakanties door, hebben onze developers hard gewerkt aan een nieuwe feature van onze Gripp Plus Roadmap: Automation!
Profielfoto
Jack
14 augustus 2020

Single Sign-On, verbeterde mailafhandeling, en een blik op de toekomst!

Ondanks de Corona-crisis, zitten we niet stil bij Gripp. Niet alleen de Gripp-applicatie blijft zich ontwikkelen, maar ook Gripp als bedrijf blijft groeien. Deze maand hebben we een nieuwe medewerker welkom mogen heten, en moeten we op zoek naar verhuisdozen voor onze aanstaande verhuizing naar Plan-t in Tilburg. Lees snel verder wat we allemaal voor je in petto hebben!
Profielfoto
Jack
12 juni 2020

Gripp gaat verhuizen

Gripp zet een grote stap vooruit met het op 8 mei ondertekenen van de huurovereenkomst voor een halve verdieping in Plan-t in de Spoorzone in Tilburg!
Profielfoto
Marieke
1 juni 2020

Opdrachtdashboard verbeterd & live-koppeling met je bank

Gripp werkt overal. En onze Gripper's sinds kort ook! De ontwikkeling van Gripp gaat gewoon door, en de support geeft nog altijd antwoord zoals voorheen. In deze roerige tijden zijn we blij dat we een aantal interessante verbeteringen hebben toegevoegd aan Gripp, die jou het leven net weer wat makkelijker kunnen maken. 
Profielfoto
Jack
3 april 2020

Maak een vliegende start met je offertes

Gripp is uitstekend geschikt voor het maken van mooi vormgegeven, uitgebreide en geheel naar wens in te richten offertes. Omdat wij graag het goede voorbeeld geven, hebben wij besloten onze eigen offerte eens flink op de schop te nemen. Graag delen wij het proces en het resultaat in deze en een volgend blog.
Profielfoto
Marieke
31 maart 2020

Overkoepelende projecten en offertekansen!

Aankomende weekend wordt Gripp weer voorzien van een update. We hebben een hoop feedback op de gloednieuwe Gripp Plus rapportages verwerkt, en ondertussen offertekansen en projecten toegevoegd aan Gripp.
Profielfoto
Jack
31 januari 2020

Gripp & boekhouden

Om vanuit Gripp je boekhouding te kunnen doen, heb je de keuze uit drie mogelijkheden: de boekhoudmodule van Gripp, een live-koppeling met een extern boekhoudpakket of een eport/import naar een extern boekhoudpakket. Meer over deze drie mogelijkheden lees je in dit blogartikel.
Profielfoto
Marieke
28 januari 2020

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!