Overstappen van James PRO software naar Gripp

 • Ontworpen voor de Sign Branche
 • Uitgebreide offerte mogelijkheden
 • Binnen één dag van start
Stel al je vragen tijdens een vrijblijvende kennismaking

Grip op je processen

Gripp is het alternatief voor James PRO software in de sign branche. Bureaus zijn afhankelijk van betrouwbare data om effectief op te sturen en te kunnen groeien. Gripp biedt de zekerheid die je nodig hebt. Het werken met Gripp centraliseert je gehele werkproces, zodat iedereen toegang heeft tot dezelfde gegevens, dubbel werk vermeden wordt en informatie snel beschikbaar is voor degenen die het nodig hebben. Daarnaast kunnen veel taken geautomatiseerd worden, wat meer tijd vrijmaakt voor klantenservice, innovatie en groei.

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Maak met gemak professionele offertes. In de offerte kun je per item aangeven of de werkzaamheden op basis van een vast bedrag, begroting of nacalculatie moeten gebeuren, zodat jij en je klant precies weten wat de afspraken zijn.
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een hand omdraai. Zie precies waar je werkuren heen gaan en hoeveel tijd er naar projecten gaan.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Blijf bovenop al je facturen. Administratief belangrijk en zorgt ook voor een goede cash flow. Wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Zie precies waar je omzet vandaan komt, wie er verantwoordelijk is en de slagingskans van offertes. Gripp biedt ook de mogelijkheid deze data te visualiseren en om forecasts te maken gebaseerd op huidige data.

Dit zeggen sign en reclamebureaus over Gripp

Dankzij Gripp hebben wij al onze offertes en opdrachten onder controle en daardoor...

Christiaan de Jong

Eigenaar Haan Reclame

Victor Ribot Managing director bij Happy Horizon
Manon van Dijk Projectmanager bij bureau Zuid
Noreen de Vaan Account manager Scheepens
Werkgroep sessies

Overstappen naar Gripp

Het overstappen van JamesPRO naar Gripp biedt de mogelijkheid om snel weer te werken binnen een betrouwbaar systeem. Veel bureaus ervaren een systeemovergang als een langdurig en ingewikkeld proces, wat begrijpelijk is. Het hele bureau moet immers leren werken met een nieuw systeem. Gelukkig hebben wij veel ervaring met dit soort overgangen. Dus, hoe verloopt een overstap naar Gripp?

Het overstapproces naar Gripp:

 1. Achterlaten van gegevens; we bellen je dezelfde dag om een afspraak te maken.
 2. Online meeting voor bespreking; Tijdens een online meeting bespreken we de huidige uitdagingen van je organisatie en geven we advies over hoe Gripp deze kan oplossen.
 3. Voorstel op maat; Je ontvangt van ons een voorstel op maat met een heldere planning van onboarding tot livegang.
 4. Start van het onboardingsprogramma; Na akkoord starten we je persoonlijke onboarding en kun je ons altijd bereiken voor al je vragen.
 5. Livegang; Je bent live!

Overtuigd? Maak dan vandaag nog kennis met Gripp.

Killer features voor jouw bureau

Duidelijk overzicht op uren en declarabiliteit

Kijk jij naar de juiste cijfers? Met de handige urenweergave zie je in direct overzicht of alle uren gelogd zijn. In de weergave wordt de beschikbaarheid van medewerkers visueel afgezet tegen de geregistreerde uren. Zo zie je snel wie een achterstand heeft met urenregistratie. Gelukkig kun je er dankzij de automatische notificaties op rekenen dat jouw team altijd bij is met urenregistratie. Hierdoor ontvang je altijd een melding als de geregistreerde uren afwijken met jouw standaard beschikbaarheid.

Flexibel plannen, precies zoals jij het wilt

Een project of opdracht bestaat vaak uit meerdere taken. In de planningsmodule van Gripp is het daarom mogelijk om snel taken aan te maken voor alle medewerkers in jouw team. Dankzij de handige kleurcodering wordt het bovendien in een oogopslag duidelijk wat de status is van iedere taak. Het inplannen van taken in de agenda gaat makkelijker dan ooit en biedt veel mogelijkheden om de juiste mensen op het juiste moment aan de juiste taak te laten werken.

Krachtige rapportagemogelijkheden

Heb ik mijn targets gehaald? Hoe staan de prestaties in verhouding tot een andere periodes? Wie is te laat met betalen? Waar zitten mijn klanten? Hoeveel uur is geschreven ten opzichte van de planning? Dit soort vragen zijn bij veel organisaties aan de orde van de dag. Gripp geeft antwoorden. Zo vergelijk je zelf de te definiëren periodes met elkaar op het gebied van klant-omzet, accountmanager-omzet, of inkoop en spiegel dit af tegen vooraf ingestelde targets. Met handige features zoals de kaartfunctie, urenrapportages, ranglijsten en forecasts vind je altijd een antwoord op jouw business vraagstukken.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

 • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
 • Minder fouten, meer werkplezier
 • Sneller en verantwoord groeien
 • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis