Bedrijfssoftware voor architectenbureaus

  • Maak overtuigende offertes
  • Grip op declarabiliteit en planning
  • Werken met voorgedefinieerde fases
Geen creditcard nodig. Geen gedoe.

Sturen op winstgevende projecten

Al ruim 10 jaar helpt Gripp architecten en ingenieurs met het verbeteren van processen en het structureren van data. Architectenbureaus halen de meeste omzet uit het declareren van uren. Daarom is het belangrijk dat dit zorgvuldig en adequaat gebeurt. Met Gripp is het mogelijk om op diverse manieren uren te schrijven. Zo kunnen medewerkers direct na het uitbrengen van advies hun uren loggen of kunnen ze gebruik maken van de handige time-tracker app. Daarnaast zijn er verschillende weergaven om uren te registreren. De uren die geschreven worden zijn vervolgens automatisch verwerken en kunnen direct gefactureerd worden.

Aanbevolen door:
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgd. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier, creëer je de prachtigste documenten!
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een handomdraai, controle houden over je inkoop en gripp houden op de planning. Cruciaal voor iedere dienstverlener, een fluitje van een cent met Gripp.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Facturen, afkomstig van een offerte, opdracht, of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog! Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Gripp geeft je alle mogelijke inzichten die je zoekt. De krachtige rapportages zorgen ervoor dat jij nooit meer beslissingen moet nemen op onderbuikgevoel.

Dit zeggen architecten over Gripp

Gripp scheelt ons op alle vlakken van de administratie tijd.

Eric Schellevis

Eigenaar bij 2.0 Architecten

Eric Schellevis Eigenaar bij 2.0 architecten
Maartje de Rooij Eigenaar bij Hoveniersbedrijf de Rooij
Hank van Tilborg Directielid bij H+N+S architecten
hns-landschapsarchitecten
Werkgroepsessies

Ontwerp samen met Gripp

Om te waarborgen dat Gripp de beste keuze is en blijft voor architecten en ingenieurs houden we regelmatig werkgroepsessies. Tijdens deze sessies nemen we jouw werkwijze in detail door en kijken we samen op welke punten Gripp nog meer een oplossing kan bieden of welke onderdelen nog beter kunnen. Zo weten we bijvoorbeeld dat het voor architecten belangrijk is om te kunnen werken met verschillende fases zoals schets ontwerpen, voorlopige ontwerpen en definitieve ontwerpen. Daarom is het in Gripp mogelijk om projecten en opdrachten op te delen in verschillende fases. Zo heb je altijd overzicht in welke fase het project zich bevindt, wanneer de deadline van het project is en op welk project de focus moet worden gelegd. Heb je tips, vragen of opmerkingen voor Gripp waardoor onze software volgens jou nog beter zou aansluiten bij jouw wensen als architect of ingenieur? Laat het ons dan weten!

 

Killer features voor architectenbureaus

Maak overtuigende offertes

Maak professionele offertes binnen een handomdraai. Dankzij de sjablonen van Gripp maak je de offertes precies op zoals jij dat wilt, helemaal in jouw stijl. Offertes kunnen vervolgens digitaal geaccordeerd worden en automatisch worden omgezet naar projecten.

Grip op declarabiliteit en planning

Behoud overzicht op de capaciteit en declarabiliteit binnen je team en plan op jouw manier die past bij jouw organisatie. Met de krachtige rapportages heb je zicht op zowel de historische als de toekomstige declarabiliteit. Zo kun je ingrijpen als dat nodig is en behoud je grip op declarabiliteit.

Werken met voorgedefinieerde fases

De online projectmanagement omgeving van Gripp geeft architecten en ingenieurs de mogelijkheid om projecten, opdrachten en offertes op te delen in verschillende fases. Denk hierbij aan fases zoals: schets ontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, technisch ontwerp of uitvoeringsgereed ontwerp. Zo heb je altijd overzicht in welke fase het project zich bevindt, wanneer de deadline van het project is en op welk project de focus moet worden gelegd.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis