Uitstekende projectadministratie voor architecten

Architectenbureau 2.0 Architecten uit Venlo zocht naar een totaaloplossing voor hun projectadministratie. Ze gebruiken Gripp dan ook vooral voor het maken van offertes en het inboeken van de uren. Eigenaar Eric Schellevis: “Gripp scheelt ons op alle vlakken van de administratie tijd. Het levert daarnaast waardevolle inzichten op die we voorheen niet hadden.”

Voor de meeste architecten is de projectadministratie een waar struikelblok. Vaak is dergelijke software niet toegespitst op hun manier van werken. Zij hangen geen vaste productprijs aan een ontwerp omdat het aantal uren altijd variabel is. Daarom schatten zij vooraf het aantal uren in dat ze ergens mee bezig gaan zijn. Op basis van deze uren stellen ze een offerte op. Eric: “Je kunt makkelijk zien waar je staat in een project. Doordat Gripp de uren direct koppelt aan opdrachten heb je altijd overzicht en kun je tijdig bijsturen wanneer je niet meer op schema zit.”

“Offertes zijn nu binnen een oogwenk gemaakt. Dat is de grootste winst van het systeem”

 

Offertes zijn zo gemaakt

In Gripp kun je alle functionaliteiten op jouw dienstverlening toespitsen. Hoewel Eric toegeeft dat het maken van deze templates in het begin wat tijd kostte, was het die tijd dubbel en dwars waard. “Offertes zijn nu binnen een oogwenk gemaakt. Dat is de grootste winst van het systeem. Daarbij zijn urenregistratie en facturatie aan de offertes gekoppeld. Wordt een offerte dus een opdracht dan heb je het complete verhaal in een systeem”, vertelt hij enthousiast.

“Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Gripp beperkt dit aantal fouten tot een minimum”

 

Facturen controleren

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Gripp beperkt dit aantal fouten tot een minimum. Eric: “Het programma versimpelt het monitoren van de financiële administratie. Sinds ik met Gripp werk, vergeet ik vrijwel nooit meer een factuur te sturen. Daarnaast kan ik gemakkelijk controleren of de rekeningen al zijn betaald.”

Lees meer ervaringen van architecten

Een van de grote voordelen van Gripp is dat je alles naar jouw hand kunt zetten.

Richèl Lubbers

Eigenaar bij Richèl Lubbers

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis