Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Online CRM software

Met de online CRM software van Gripp ben je altijd op de hoogte van de wensen van de klant, waar je ook bent!
“Mijn onzekerheid om over te stappen is achteraf gezien helemaal niet nodig geweest, dit omdat Gripp gewoon super gebruiksvriendelijk is” VAmedia

Meer conversie door de juiste online CRM software? Gripp maakt het mogelijk!

Ondersteuning krijgen van de juiste CRM software voor jouw Customer Relationship Management zorgt ervoor dat prospects sneller klant zijn. De online CRM software Gripp ondersteund jouw relatiebeheer door het vastleggen van essentiële communicatiemomenten. Hierdoor wordt zowel jouw externe communicatie als interne communicatie verbeterd, zo krijgt CRM betekenis!

Alles in één helder overzicht

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast je klanten, leveranciers en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen. En ben je op zoek naar een specifiek persoon? Begin met typen in de zoekbox, en de resultaten worden direct gefilterd. Ook exporteren behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Sneller werken met meer overzicht, dat kan met Gripp!

Bekijk screenshot

Inzicht in lopende zaken

Bij het openen van een klantenkaart heb je direct inzicht in alle actieve opdrachten, openstaande offertes, lopende contracten en eventueel achterstallige betalingen. Gebruik de relatiekaart als een springplank voor al je dagelijkse werkzaamheden!
Bekijk screenshot

Verbeterde klantenservice door CRM informatie

Met een duidelijk overzicht van de lopende orders, feedback en activiteit van jouw klant ben je beter, sneller en effectiever voorbereid op eventuele vragen en zorgen van de klant. Door het gebruik van de CRM software van Gripp ben jij en zijn jouw medewerkers ook beter in staat in te spelen op toekomstige eisen van de klant. Dit omdat er overzicht is over eerder gedane orders en transacties. Zo zijn de wensen van de klant bekend. Daarnaast heeft elke afdeling die betrokken is bij de dienstverlening inzicht in de belangrijkste klantinformatie, iets wat cruciaal is voor een goede klantenservice. Door gebruik te maken van het CRM pakket Gripp zal jouw klant onder de indruk zijn van de efficiënte manier waarop jouw bedrijf tijd gebruikt om te voorzien in hun behoeftes.

Bekijk screenshot

Registratie van klantcontact

De CRM software van Gripp geeft een duidelijk overzicht van al het contact dat jouw bedrijf heeft gehad met de klant. Elke afspraak, telefoongesprek en email kan geregistreerd en opgeslagen worden bij de contactinformatie van de klant. Vervolgens kan deze informatie elk moment van de dag bekeken worden waardoor jouw bedrijf altijd op de hoogte is van wanneer het laatst contact is geweest met de klant en waar dat contact over ging. Door dit overzicht ben jij en zijn jouw medewerkers beter voorbereid en geïnformeerd als een nieuw klantcontact zich voordoet. Ook kunnen er bestanden worden bijgevoegd, en kan er eenvoudig in alle aantekeningen worden gezocht. Je raakt nooit meer een notitie kwijt!
Bekijk screenshot

Uitzonderlijke uitzonderingen

Eenmalig vastleggen en nooit meer over na hoeven te denken, dat is de filosofie achter Gripp. Per relatie kunnen er daarom uitzonderingen worden vastgelegd. Bijvoorbeeld uitzonderingen op een tarief, of een ander adres voor de op de factuur. Met al deze uitzonderingen wordt onder water rekening gehouden tijdens de facturatie, en neemt je een hoop werk uit handen!

Bekijk screenshot
Bekijk de tour per rol
Volgende onderwerp: Offertes ⇒
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Relaties
“Gripp heeft mij scherper gemaakt wat betreft openstaande facturen, nu betalen klanten gewoon op tijd. Door de melding dat er nog facturen openstaan heb ik ervoor gezorgd dat dit niet meer gebeurt, wat mij enorm veel rust heeft gegeven.” VAMedia - VAMedia

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!