Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Een vliegende start met Gripp!

80% van onze klanten kiest voor een vorm van ondersteuning bij de overstap naar Gripp. Heel verstandig, vinden wij. Want met een begeleid overstaptraject zorg je ervoor dat niet alleen jij, maar ook al je collega's of werknemers vanaf dag één het maximale uit Gripp halen! Om tot een goed programma voor jouw organisatie te komen, neemt een van onze sales-medewerkers graag contact met je op. In een kort inventarisatiegesprek wordt onder andere besproken hoeveel medewerkers straks van Gripp gebruik gaan maken, of er nog data geïmporteerd moet worden, of er sjablonen aangemaakt moeten worden, hoe de huidige bedrijfsvoering is ingericht en hoe dat straks in Gripp gaat werken.
"Waar de concurrent in 3 jaar tijd niet in slaagde, lukte de jongens van Gripp binnen enkele dagen!" Max van Leeuwen - Bureau voor Kwaliteitzorg

Een zachte landing...

Wil je persoonlijke begeleiding bij het in gebruik nemen van jouw gripp omgeving? Gripp biedt de mogelijkheid om in contact te komen met een Gripp-consultant. De consultant kan je begeleiden in het goed inrichten van je Gripp-omgeving die past bij jouw bedrijfsvoering. We bieden onderstaande vormen van persoonlijke begeleiding aan:
Consultancy en werkzaamheden op afstand
Wil je persoonlijke hulp bij inrichtingsvragen, of heb je simpelweg geen zin om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren, dan raden we aan om een telefonisch gesprek te plannen met een Gripp-consultant. Deze kan je vragen beantwoorden, of bijvoorbeeld helpen bij het inrichten van de boekhoudmodule. Een aantal zaken waar een Gripp-consultant je op afstand bij kan ondersteunen zijn:
 • Helpen bij inrichten omgeving Lees meer...
  Aangezien ieder bedrijf anders is, en je binnen Gripp vaak zowel linksom, als rechtsom kunt werken, kan het handig zijn om je te laten adviseren welke manier van werken je het beste kunt gebruiken om de meeste tijdswinst te behalen, en tegelijkertijd het meeste inzicht krijgt.
 • Datamigratie verzorgen Lees meer...
  Wanneer je data uit bijvoorbeeld een vorig systeem digitaal beschikbaar hebt, kunnen we deze naar alle waarschijnlijheid importeren in Gripp. We maken samen afspraken welke gegevens geïmporteerd gaan worden, en plannen een controlemoment in om zeker te weten dat alles goed is over gezet, en je dus met de juiste gegevens aan de slag gaat in Gripp.
 • Sjablonen in eigen huisstijl opmaken of aanpassen Lees meer...
  Gripp biedt standaard al de mogelijk om jouw eigen briefpapier te uploaden, en een groot aantal zaken zoals lettertypen, kleuren, stijl, etc. in te stellen aan je uitgaande documenten. Soms kan het echter zo zijn dat je een unieke huisstijl hebt, en dat je deze graag wilt gebruiken in je communicatie richting klanten. Gripp kan dit voor je regelen! Als een van de weinig pakketten van Nederland bieden we jou de mogelijkheid om volledig in je eigen stijl te communiceren!
 • Toevoegen eigen lettertype voor sjablonen Lees meer...
  Heb jij een speciaal lettertype wat niet standaard aanwezig is in Gripp? Dan kunnen we dat voor je installeren op onze document-server.
 • Eenmalige export op maat maken Lees meer...
  Soms heb je een Excelsheet nodig die zo specifiek is, dat deze niet standaard uit Gripp te halen is. Vaak kan het echter wel. Onze Experts maken graag een eenmalige export op maat voor je.
 • Extra periodieke backup van database en bestanden (maken of terugzetten) Lees meer...
  Gripp wordt elke dag op verschillende wijzen gebackupped. Wanneer je het fijn vindt om zelf te beschikken over de database of bestanden, dan bieden we je die mogelijkheid.
 • Instellen boekhoudmodule Lees meer...
  Het instellen van de boekhoudmodule is een specialistisch karwei waar je enige kennis voor moet hebben. De aangewezen persoon om je hierbij de helpen is je eigen boekhouder. Als aanvulling kun je de Experts van Gripp inschakelen indien nodig.
 • Inrichten koppeling extern boekhoudpakket Lees meer...
  Het inrichten van de koppeling met een extern boekhoudpakket heeft soms wat voeten in de aarde. De aangewezen persoon om je hierbij de helpen is je eigen boekhouder. Als aanvulling kun je de Experts van Gripp inschakelen indien nodig.
 • Advisering bij het maken van API koppelingen Lees meer...
  Gripp is de aangewezen partij om je te laten adviseren bij het ontwikkelen van API-koppelingen. Let op: Gripp ontwikkelt zelf geen API-maatwerk-software voor klanten. We kunnen je wel in contact brengen met softwarepartijen die hiervoor de juiste expertise in huis heeft.
Consultancy, werkzaamheden of training op locatie
Soms is het handiger als Gripp naar jou toekomt! Daarom bieden we trainingstrajecten aan, waardoor al je medewerkers binnnen no-time up and running zijn!

Voorbeeld trainingstraject

Een trainingstraject bestaat doorgaans uit een deel op afstand, en een deel op locatie. Onze ervaring leert dat bij teams vanaf zes personen, een minimum van twee achtereenvolgende dagen nodig zijn om de kennis over te brengen, en tijd te hebben voor voldoende ondersteuning.

Op afstand:
 • Inventarisatie van de kennisbehoefte en het opstellen van doelen
 • Voorbereiding van de trainingsonderwerpen
 • Het uitvoeren van eventuele datamigraties
 • Het opstellen van sjablonen in jullie huisstijl
 • Eindevaluatie en het plannen van eventuele vervolgstappen
Op locatie:
 • Trainingdag 1: een algemene training voor het gehele team
 • Trainingdag 2: (volgende werkdag): hands-on werken met Gripp en coaching, individuele begeleiding van medewerkers, met als doel het geleerde in de praktijk te brengen
 • Trainingdag 3: (enkele dagen later): nazorg en optimalisatie: begeleiding om het maximale uit Gripp te halen, en best practices.
Onze sales-medewerkers stellen graag een uitrolplan en een bijhorende vrijblijvende offerte voor je op.

Tijdsduur: Een bezoek van een Gripp consultant is altijd 6 uur per dag.
Groepsgrootte: geen maximum, maar we raden maximaal 10 aan.

Trainingen

Hoewel het gebruik van Gripp niet moeilijk is, kan het fijn zijn voor jou en je team om een stukje op weg geholpen te worden. We bieden hiervoor periodiek diverse klassikale trainingen aan. Met een groep van maximaal 8/9 deelnemers worden onderstaande trainingen gegeven op ons kantoor in het centrum van Tilburg.
Gripp toegespitst op jouw bedrijf!
Elk bedrijf is anders. Daarom maakt Gripp graag één of meerdere trainingen voor je op maat. In een kort voorgesprek zullen de behoeftes in kaart worden gebracht. Mogelijke onderwerpen die behandeld kunnen worden zijn:
 • Werken met het CRM
 • Handig plegen van acquisitie
 • Snel offertes opstellen
 • Grip op je opvolging
 • Werken met opdrachten
 • Werken met inkoop
 • Uren schrijven
 • Facturen maken
 • Sjablonen instellen
 • Projecten plannen
Locatie: Tilburg of jouw eigen kantoor
Groepsgrootte: max. 8 pers.
Duur bij Gripp op kantoor: variabel (minimaal 3 uur)
Duur op locatie: 6 uur
Gripp voor administratie & boekhouders
Ter info: de training is nadrukkelijk géén basiscursus boekhouding. Kennis van boekhouden wordt verondersteld.

Tijdens deze training zal verder worden ingegaan op o.a. de volgende onderwerpen.
 • Grootboekrekeningschema's
 • Het instellen van de beginbalans
 • Werken met de W&V en Balans
 • Afschrijvingen
 • BTW-aangifte
 • Afsluiten boekjaar
 • Speciale boekingen
 • Juiste werkwijze en do's and don'ts
Naast bovenstaande boekhoudtechnische onderwerpen, zal een deel van de training gaan over hoe Gripp werkt in combinatie met de geïntegreerde boekhoudmodule. Tevens zullen aspecten belicht worden in Gripp die handig zijn om te benutten, om zo de boekhouding met zo min mogelijk moeite up to date te houden. Uiteraard is er daarnaast veel ruimte voor vragen.
Locatie: Tilburg
Groepsgrootte: min. 4, max. 9 pers.
Duur: 4 uur

Periodieke begeleiding

Vooral bij de wat grote bedrijven merken we dat er behoefte is aan periodieke begeleiding. Een wisselend team, collega's die een nieuwe rol gaan vervullen, of een koersverandering qua bedrijfsvoering: het zijn allemaal zaken die van invloed kunnen zijn op hoe je het beste met Gripp kunt werken, en waar een goede begeleiding een hoop kopzorgen kan besparen. Ook op het gebied van het uitdenken van API-maatwerk (we weten als de beste wat wel en niet kan), of simpelweg voor het bekijken of Gripp optimaal wordt gebruikt, zijn we de aangewezen sparringpartner. Bij interesse stellen onze salesmedewerkers graag een vrijblijvend plan voor je op. Zo kun je rekenen op de perfecte periodieke begeleiding door de experts die Gripp het beste kennen! Neem contact op met sales@gripp.com voor meer informatie.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!