Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Geen omkijken meer naar!

Facturen, afkomstig van een offerte, opdracht, of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog! Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad. Gripp houdt ook voor je bij of er een factuur, herinnering of aanmaning moet worden verstuurd.

Facturen kunnen per stuk, maar ook per batch verzonden worden. Met een enkele druk op de knop heb je alle facturen, herinneringen en aanmaningen de deur uit gedaan! Dat is pas een timesaver!

Voor nog meer gemak: maak gebruik van basis-facturen om veel gemaakte facturen met een druk op de knop aan te maken! Nog even de klantnaam invullen, en klaar!

Bekijk screenshot

Contracten & periodieke facturatie

In Gripp kun je gemakkelijk contracten aanmaken. Met een zelf in te stellen periode en looptijd worden er automatisch facturen klaargezet voor verzending. Zo vergeet je nooit meer een factuur aan te maken!
Bekijk screenshot

Eenvoudig opdrachten factureren

Waarschijnlijk een van de belangrijkste zaken in uw bedrijf: een correcte facturering! Gripp gaat nét een stapje verder door ook complexe opdrachten op de juiste manier te facturen. Een combinatie van opdrachtonderdelen met een vaste-prijs, begroting of op basis van nacalculatie worden moeiteloos door Gripp verwerkt. Ook aanbetalingen ontbreken uiteraard niet. En op elk moment in tijd zie je in het opdrachtenoverzicht de huidige factureerbare waarde van een opdracht. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Bekijk screenshot

Uitzonderingen? Ook daar is aangedacht!

Niet elke factuur is hetzelfde, daar is in Gripp dan ook aan gedacht! Een uitzondering op bijvoorbeeld een tarief of adres is daarom snel doorgevoerd. De uitzondering wordt vervolgens automatisch doorgevoerd naar de factuur en dit is daarom een echte timesaver!
Bekijk screenshot

Samenvoegen van facturen is een fluitje van een cent

Minimaliseer het aantal facturen, en dus de administratieve last voor jou en je klant, door het samenvoegen van facturen. Met een druk op de knop neem Gripp je dit werkje uit handen!

Bekijk screenshot

Direct overzicht met uitgebreide rapportages!

De rapportages van Gripp laten je snel zien hoeveel facturen er openstaan en wat de totale debiteurenstand is. Ook weet je door middel van een tijdlijn wat het verloop van je debiteurenpost is. Is jouw bedrijf aan het groeien? Ook Gripp laat je die positieve trend zien waarvan jij al wist dat die er is!
Bekijk screenshot

Een blije boekhouder!

Download eenvoudig Excel-bestanden in een formaat geschikt voor tal van boekhoudpakketten. De boekhouder zal blij met je zijn!

Online betalingen via iDeal, Paypal en meer...

Krijg je facturen sneller betaald door gebruik te maken van online betalen. Je klanten kunnen de factuur direct betalen bij het bekijken ervan. En wanneer de factuur voldaan is, wordt er automatisch een betaling geregistreerd in Gripp. Handiger kan het niet!

Betalingen & Automatische incasso's via SEPA

Gripp ondersteunt de laatste standaarden op het gebied van automatische betalingen. Facturen die middels automatische incasso moeten worden voldaan, kunnen in het nieuwe SEPA-formaat worden gedownload, en worden aangeboden bij alle Nederlandse banken.

Bekijk de tour per rol
Volgende onderwerp: Inkoop ⇒
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Factureren
Video
Contracten

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!